Ο Παράδεισος των Κυριών: Έρχονται χωρισμοί και γάμοι στο νέο κύκλο

 

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έρχονται χωρισμοί και γάμοι στο νέο κύκλο

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα έρθουν χωρισμοί και γάμοι στο νέο κύκλο.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Την Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του ALPHA, παρουσιάζοντας νέους χαρακτήρες και ανατρεπτικά γεγονότα.

 

Υπάρχει μεγάλη προσμονή για τη συνέχεια της ιστορίας σύμφωνα με το TiVi24, μετά την ανακοίνωση στην Αμαλία ότι η Μιράντα είναι η μητέρα της, ενώ η τύχη πολλών ζευγαριών της σειράς παραμένει αβέβαιη. Αναλυτικά, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η ζωή τους….

 

ΑΓΗΣ – ΠΟΛΥΞΕΝΗ

Ο Άγης εντέλει βρήκε τον έρωτα της ζωής του δίπλα στην Πολυξένη, τη γυναίκα που πάντα ήταν εκεί για αυτόν χωρίς απαιτήσεις. Και τώρα, η Πολυξένη θα έχει ό,τι θέλει. Ο Άγης της πρότεινε ήδη να παντρευτούν και στην επόμενη σεζόν θα το κάνει πραγματικότητα.

Οι δυο τους θα ζήσουν ευτυχισμένοι ως σύζυγοι και θα μάθουμε ότι σύντομα θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, αφού το πρώτο παιδί με τη Γεωργία θα το αναγνωρίσει με την ενθάρρυνση της Πολυξένης.

 

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΑΡΗΣ

Η εγκυμοσύνη της Γεωργίας προχωράει κανονικά και μένει στο σπίτι του Πάρη με την οικογένειά του. Η Γεωργία, λίγο προτού γεννήσει, θα ενωθεί με γάμο με τον Πάρη, αλλά οι συνθήκες θα την ωθήσουν να επιστρέψει στο σπίτι του πατέρα της μαζί με το νεογέννητο.

Διαβάστε Επίσης  Γη της ελιάς: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Εκεί, η μητέρα της, η Πιπίτσα, η οποία πλέον έχει χωρίσει από τον Μάρκο και διαμένει στα Καμίνια, θα έρθει για να την βοηθήσει στη φροντίδα του παιδιού.

Παρ’ όλα αυτά, η Φρόσω μαθαίνει το σκοτεινό παρελθόν του Πάρη σχετικά με τον βιασμό της Αμαλίας, αντιδρά δυναμικά απέναντι στον Πάρη και ίσως αυτό το μυστικό που δεν γνωρίζει ακόμη η Γεωργία να φέρει προβλήματα στον γάμο τους.

 

ΠΑΣΧΑΛΗΣ – ΤΖΕΝΗ

Ενώ η Ζαχαρούλα αναζητά ακόμα τον ιδανικό γαμπρό, ο Πασχάλης συνεχίζει τη σχέση του με την Τζένη, ελπίζοντας ότι ίσως στο μέλλον να αποφασίσουν για γάμο.

Ο Πασχάλης όμως δεν έχει αποποιηθεί το όνειρό του να γίνει μέλος της ελίτ και να αναβαθμιστεί κοινωνικά και επαγγελματικά. Στην συνέχεια θα βιώσουμε αρκετά απρόοπτα που θα απειλούν την σταθερότητα της σχέσης του με την Τζένη.

 

ΑΜΑΛΙΑ – ΣΙΜΟΣ

Η Αμαλία βάζει την λογική μπροστά και επιστρέφει για εργασία στον νέο “Παράδεισο”, δίπλα στη μητέρα της και τον άντρα που ένιωσε συναισθήματα, χωρίς να μιλήσει για τίποτα σε κανέναν από αυτούς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ετοιμάζεται να τινάξει στον αέρα τον γάμο Βασιλικής – Φίλιππου

Σ’ αυτό το περιβάλλον, θα συναντήσει τον Σίμο, τον συγγενή του Πάρη, και μάλιστα θα συνεργαστούν στον ίδιο χώρο. Ο Σίμος θα ενδιαφερθεί έντονα για την Αμαλία, η οποία στην αρχή δεν θα δώσει σημασία, αλλά σταδιακά θα υποκύψει στο ενδιαφέρον του και θα αναπτύξουν σχέση.

 

MIΡANTA – ΝΤΙΝΟΣ

Μετά την καταστροφή του “Παράδεισου”, Ο δεσμός του ζευγαριού γίνεται ακόμη πιο δυνατός και η Μιράντα στέκεται στο πλευρό του Ντίνου, βοηθώντας τον να ξανασταθεί στα πόδια του. Στη συνέχεια, βλέπουμε ότι μετακομίζουν σε ένα νέο σπίτι και όταν όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, αποφασίζουν να κάνουν προσπάθειες για να αποκτήσουν παιδί.

Ωστόσο, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα όταν ένας άντρας από το παρελθόν της Μιράντας εμφανίζεται, απειλώντας να αποκαλύψει το “μυστικό” της παλιάς της ζωής.

Στην αρχή, η Μιράντα φοβάται και παρουσιάζει αυτόν τον άντρα ως έναν συγγενή της, αλλά στη συνέχεια αποκαλύπτει την αλήθεια στον Ντίνο, ο οποίος την υποστηρίζει και την προστατεύει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *