Παράδεισος Κυριών: Η οικογένεια Μπουραντά κατηγορείται για σοβαρό ατύχημα

Δύσκολες ώρες έρχονται για την οικογένεια Μπουραντά, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Μετά τη λήξη των αρραβώνων του Άγη και της Γεωργίας, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Συντετριμμένη, η Γεωργία θα βγει μια βόλτα για να πάρει αέρα.

Ξάφνου, ένα αμάξι θα την πατήσει, με αποτέλεσμα η ηρωίδα να οδηγείται στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση. Η οικογένειά της θα σπεύσει στο σημείο, απεγνωσμένη! Μόλις ο Μάρκος δει την κόρη του θλιμμένη και τραυματισμένη, θα κατηγορήσει αμέσως την οικογένεια Μπουραντά, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών.

Τα νέα για την Γεωργία φτάνουν παντού! Οι Μπουραντάδες βρίσκονται σε πανικό, καθώς αυτό το γεγονός βλάπει το «καλό όνομα που φέρουν στην κοινωνία». Ο Μάρκος, εξοργισμένος, αποφασίζει να εκδικηθεί τον Άγη, αλλά και όλη του την οικογένεια για το κακό που έκαναν στην κόρη του!

Το σχέδιό του μπαίνει σε εφαρμογή και ο τρόμος σκορπίζεται. Η κόντρα φουντώνει, ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Όλα αυτά, μέχρι να μαθευτεί πως η Βικτώρια και ο Χριστόφορος είναι οι γονείς του Άγη.

Μόλις το σκάνδαλο αυτό ξεσπάσει, ο Μάρκος θα μείνει πίσω, βλέποντας τους Μπουραντάδες να καταστρέφονται μόνοι τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *