Σασμός: Ο Σταύρος καταγγέλει τον Αστέρη για επίθεση

Σασμός: Ο Σταύρος καταγγέλει τον Αστέρη για επίθεση

 

Ο Σταύρος χάνει το μυαλό του στα νέα επεισόδια του «Σασμού» και καταγγέλει τον Αστέρη για επίθεση. Μία εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα δημιουργήσει πολλές απορίες.Σασμός: Ο Σταύρος καταγγέλει τον Αστέρη για επίθεση

Η κρίση του Σταύρου έχει θολώσει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκδικηθεί την Αργυρώ. Έτσι, προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ για να την πιάσει στα πράσα με τον Αστέρη κι όταν το καταφέρνει την εκβιάζει ότι με αυτές τις φωτογραφίες θα της πάρει το παιδί.

Η Αργυρώ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει το μωρό και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Έχει καταφύγει στην Άνω Ποριά που ζει με την οικογένειά της. Ο Αστέρης μην μπορώντας να βλέπει τη γυναίκα που αγαπά να υποφέρει, αποφασίζει να πάει να βρει τον Σταύρο στο Ρέθυμνο, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Σασμού».

 

 

Ωστόσο, αυτή η συνάντηση δε θα έχει καλή κατάληξη, αφού οι δύο άντρες θα έρθουν σε σύγκρουση και θα πιαστούν στα χέρια. Ο ένας θα χτυπήσει τον άλλον και τότε όλα θα αλλάξουν.

Ο Σταύρος αποφασίζει μετά από αυτό το θέατρο του παραλόγου να καταγγείλει τον Αστέρη στην αστυνομία και τότε επεμβαίνει ο Αντώνης. Τα αίματα θα ανάψουν και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *