Άγρια Γη: Θύμα απαγωγής ο Άρης – Τρώει άγριο ξύλο

 

Ο Άρης, στην Άγρια Γη, θα έρθει σε δύσκολή θέση στα νέα επεισόδιο και θα πέσει θύμα απαγωγής σκορπώντας σε όλους αγωνία για την ζωή του.Άγρια Γη: Θύμα απαγωγής ο Άρης – Τρώει άγριο ξύλο

Αντιμέτωπος με μια αλήθεια, που δεν θα του αρέσει καθόλου θα έρθει ο Άρης στα επόμενα επεισόδια της Άγριας Γης. Η Ελπίδα παρά την μεγάλη αγάπη που είχε στον Άρη τον πρόδωσε και τον απάτησε με τον Στέφανο. Γεγονός που μαθαίνει ο ίδιο και αποφασίζει να την χωρίσει παρά τις προσπάθειες που καταβάλει η ίδια να τα βρουν.

 

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Άρης θέλει να βοηθήσει τον Χρήστο και θα τον δούμε να κάνει τα πάντα για να μπορέσει να φύγει από την Άγρια Πλαγιά. Έτσι, θα τον φέρει σε επαφή με κάποιους που θα μπορέσουν να του βγάλουν πλαστά χαρτιά.

Η συνάντηση αυτή που θα γίνει ανάμεσα στους δύο άντρες και στους ανθρώπους που θα βγάλουν τα πλαστά χαρτιά δεν θα πάει καλά. Ο Άρης, στην Άγρια Γη, θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού και θα βγούνε όπλα πάνω στην συμπλοκή. Κατά την διάρκεια αυτού του περιστατικού ο Χρήστος θα καταφέρει να φύγει από την συνάντηση όμως ο Άρης θα εξαφανιστεί.

Η εξαφάνιση αυτή θα ανησυχήσει τους πάντες με αποτέλεσμα να προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *