Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

 

Σε ψυχιατρική κλινική θα μπει η Αλεξάνδρα, στα νέα επεισόδια της σειράς “Έρωτας Φυγάς”.Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από μία νέα απόπειρα αυτοκτονίας που θα διαπράξει η πρωταγωνίστρια.

Μόλις η Αλεξάνδρα μαθαίνει πως ο Ιάσονας έδωσε εντολή να κόψουν τα φρένα του Μάρκου, γίνεται έξω φρενών. Η ίδια κάνει τα πάντα, για να γυρίσει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, γεγονός που βλέπει ο Ιάσονας και τρέχει να σταματήσει!

Ο Ιάσονας, για να καταφέρει να κρατήσει την Αλεξάνδρα κοντά του, της παίρνει το μωρό και της ανακοινώνει πως το έστειλε στο εξωτερικό! Σύμφωνα με το περιοδικό ΜΥtv, η Αλεξάνδρα καταρρέει με αυτή την είδηση και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

 

Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, κλειδώνεται στο δωμάτιο της νταντάς και κόβει τις φλέβες της. Μόλις η Μαργέτα συνειδητοποιεί πως η νύφη της λείπει, δίνει εντολή να ανοίξουν το κλειδωμένο αυτό δωμάτιο.

Το θέαμα είναι τρομακτικό. Η Αλεξάνδρα, βυθισμένη σε μια λίμνη αίματος, αδυνατεί να ανοίξει τα μάτια της. Αμέσως φτάνει γιατρός στο σπίτι, ο οποίος καταφέρνει να σταματήσει την αιμορραγία.

Βέβαια, αυτό που προτείνει στην οικογένεια, δεν είναι και τόσο καλό.. Ο γιατρός αναφέρει πως η Αλεξάνδρα πρέπει να κλειστεί άμεσα σε ψυχιατρική κλινική, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ο Ιάσονας δέχεται και την κλείνει μέσα στην κλινική, αγνοώντας τις συνέπειες..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *