Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης ξεμπροστιάζει τον Παύλο στο νοσοκομείο

Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης ξεμπροστιάζει τον Παύλο στο νοσοκομείοΟ Δημήτρης και ο Παύλος θα ανταλλάξουν πολύ βαριές κουβέντες, στη σειρά Σασμός. Ο λόγος είναι η Αιμιλία και η κρίση που περνά στον γάμο και στη ζωή της γενικότερα. Από τότε που επέστρεψε ζωντανός ο Παύλος, όλα άλλαξαν μέσα της.

Οι μέρες περνούν και ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται πως η αγαπημένη του σύζυγος έχει αλλάξει. Όσο κι αν η Αιμιλία προσπαθεί να ξεχάσει, ο Παύλος αποτελεί ένα ισχυρό κομμάτι της ζωής της που δεν ξεχνιέται εύκολα.

Όταν το σπίτι της Καλλιόπης παίρνει φωτιά και ο Παύλος πηγαίνει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, η Αιμιλία θορυβείται. Άλλωστε, οι δυο τους είχαν περάσει ένα όμορφο βράδυ μαζί, πριν το φρικτό αυτό συμβάν.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει 5-6: μια σκιά παρακολουθεί με μάτια τρομαγμένα

Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης ξεμπροστιάζει τον Παύλο στο νοσοκομείο

Ο τρόμος όλων είναι απερίγραπτος. Μόνον ο Δημήτρης δείχνει να μην ενδιαφέρεται για την κατάσταση του Παύλου, στη σειρά Σασμός. Μάλιστα, φροντίζει να τον κάνει να αισθανθεί ακόμη πιο άσχημα, λέγοντάς του πως εάν πλησιάσει ξανά την γυναίκα του, θα τον σκοτώσει.

Οι δύο άντρες ανταλλάζουν βαριές κουβέντες. Ο έλεγχος χάνεται μέσα στο νοσοκομείο. Ο Παύλος δείχνει να μη τον φοβάται. Ο Δημήτρης, αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά, ανακοινώνει στην Αιμιλία πως είναι ένα βήμα πριν ζητήσει διαζύγιο. Όλα κρέμονται από μια κλωστή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Εύα: «Άντε στα τσακίδια Στάθη»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *