Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή για απαγωγή η Μυρτάλη;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή για απαγωγή η Μυρτάλη;Ένα βήμα πριν από τη φυλακή θα βρεθεί η Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από τις απανωτές λανθασμένες επιλογές της. Η απόφασή της να βασανίσει τον Αλέξη και να του δείξει το σκληρό της πρόσωπο, δε θα της βγει σε καλό.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή για απαγωγή η Μυρτάλη;

Ο νεαρός θα χάσει το μυαλό του κλειδωμένος μέσα στο σπίτι. Η Μυρτάλη του αναφέρει διαρκώς πως θέλει να τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε παλιά, και να τον κάνει να αισθανθεί όπως ένιωσε και η ίδια ως θύμα απαγωγής, μέσα σε ένα σπίτι. Με ένα όπλο, τον απειλεί να κουνιέται, να κάθεται, να είναι ο δούλος της.

Ο Αλέξης δεν έχει μαζί τα φάρμακά του, με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Η Μυρτάλη αρνείται να τον βοηθήσει, απολαμβάνοντας τη κάθε στιγμή της απαγωγής του… Βέβαια, χωρίς να έχει προβλέψει τις συνέπειες.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή για απαγωγή η Μυρτάλη;Στη φυλακή η Μυρτάλη;

Τα τελευταία Spoilers θέλουν τον Κουράκο και την Δήμητρα να εντοπίζουν τον Αλέξη σε τραγική κατάσταση. Ο νεαρός έχει πια καταρρεύσει μόνος του στο σπίτι και η Μαργαρίτα έχει χτυπήσει συναγερμό σε όλη τη Μάνη.

Όλοι θα καταλάβουν πως πίσω από αυτά τα βασανιστήρια κρύβεται η Μυρτάλη Βρεττάκου. Το ερώτημα, όμως, είναι το εξής: Θα μπει η Μυρτάλη στη φυλακή για το κακό που έκανε, ή θα γλιτώσει, στην γη της ελιάς;

Τα συναισθήματα του Αλέξη δεν έχουν σβήσει. Ο ίδιος θα προσπαθήσει να την καλύψει στην αστυνομία. Άλλωστε, κι εκείνη το ίδιο είχε κάνει τότε με την απαγωγή της.. Η Μαργαρίτα κοιτάζει την καταστροφή να έρχεται, ανήμπορη να αντιδράσει.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή για απαγωγή η Μυρτάλη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *