Η Γη της Ελιάς – Ετοιμοθάνατος ο Αλέξης: «Θέλω τα φάρμακά μου»

Η Γη της Ελιάς – Ετοιμοθάνατος ο Αλέξης: «Θέλω τα φάρμακά μου»Η Μυρτάλη δε δείχνει κανένα έλεος. Ο Αλέξης βρίσκεται φυλακισμένος στα χέρια της, χωρίς τα φάρμακά του, στην γη της ελιάς. Ο πρώτος συναγερμός στη Μάνη έχει χτυπήσει, με την Μαργαρίτα να τρέμει στην ιδέα πως το παιδί της θα πάθει μεγάλο κακό.

Που βρίσκεται ο Αλέξης και τι του συμβαίνει; Για όλα ευθύνεται η Μυρτάλη… Έχοντας παραδεχτεί τον εθισμό της στο να ασκεί βία στους άλλους, κλειδώνει τον Αλέξη σε ένα σπίτι στο βουνό και ξεκινά να τον βασανίζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Κόβονται επεισόδια στην σειρά

Του λέει πως θέλει να τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε παλιά, και να τον κάνει να αισθανθεί όπως ένιωσε και η ίδια ως θύμα απαγωγής, μέσα σε ένα σπίτι. Με ένα όπλο, τον απειλεί να κουνιέται, να κάθεται, να είναι ο δούλος της.

Σε πανικό ο Αλέξης

Ο Αλέξης βασανίζεται φρικτά. Δεν είναι σε θέση να κρατήσει την ψυχραιμία του. Όσο η Μυρτάλη τον έχει κλειδωμένο, εμφανίζεται κανονικά στην Αρεόπολη, για να μη κινήσει υποψίες. Βέβαια, η Μαργαρίτα βλέπει στο βλέμμα της την ενοχή και φοβάται πως η γυναίκα αυτή έκανε κακό στον γιο της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος Ξεσπά Και Διατάζει – Απολύει Τον Δημήτρη

Το μόνο που ζητά ο Αλέξης στην γη της ελιάς, είναι τα φάρμακά του. Ο χαρακτήρας δείχνει να υποφέρει, να λυγίζει, να ξεσπά έντονα. Η ψυχική του υγεία κινδυνεύει. Τα όρια έχουν ξεπεραστεί και ο ένας γίνεται επικίνδυνος για τον άλλον!

Η Μυρτάλη συνεχίζει να γελά σατανικά, αγνοώντας τις συνέπειες. Κινδυνεύει από τα χέρια του αδίστακτου Αλέξη; Ή μήπως οι ρόλοι αντιστράφηκαν;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *