Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας χαροπαλεύει στο νοσοκομείοΔύσκολες μέρες στο νοσοκομείο έρχονται για τον Ιάσονα στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ο πρωταγωνιστής θα πάθει ένα φρικτό ατύχημα, το οποίο θα βάλει σε σκέψεις την αγαπημένη του Αλεξάνδρα.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Μία ημέρα, το ζευγάρι θα ξεκινήσει για μια όμορφη εκδρομή με το αυτοκίνητο. Η Αλεξάνδρα, θέλοντας να δείξει πόσο καλή σύζυγος είναι, θα προτείνει στον Ιάσονα να κάνουν μία μικρή εκδρομή, μαζί με το παιδί τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι απέγινε η αδερφή της Ασπασίας; Παιδικά τραύματα στη φόρα

Ο Ιάσονας θα δεχτεί, χωρίς να γνωρίζει αυτό που θα ακολουθήσει… Στη διαδρομή, ληστές θα σταματήσουν το αμάξι. Αμέσως, θα βγουν και θα ακινητοποιήσουν τον Ιάσονα, θέλοντας να κάνουν κακό στην Αλεξάνδρα και το μωρό!

Τότε, ο Ιάσονας, προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του, θα γίνει ασπίδα και θα μπει μπροστά στους ληστές. Το αποτέλεσμα θα είναι να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος και η Αλεξάνδρα να ικετεύει για βοήθεια, στις ερημιές.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τέλος το παιχνίδι της Μυρτάλης – Ο Αλέξης ένα βήμα πριν την σκοτώσει

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Ο Ιάσονας θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Αυτό το περιστατικό, θα κάνει την Αλεξάνδρα να αναθεωρήσει για τον άντρα που παντρεύτηκε. Τελικά, δεν είναι και τόσο κακός, όσο δείχνει..

Θα καταφέρει αυτή η κίνηση του Ιάσονα να αλλάξει γνώμη στην Αλεξάνδρα; Πώς θα εξελιχθεί η ζωή τους από εδώ και στο εξής; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς!

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *