Η Γη της Ελιάς: «Κάτι πολύ κακό θα συμβεί στην Μυρτάλη…»

Η Γη της Ελιάς: «Κάτι πολύ κακό θα συμβεί στην Μυρτάλη…»Κι όμως, κάτι πολύ κακό θα συμβεί στην αγαπημένη μας Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Το κορίτσι αυτό, που έχει καταφέρει να διχάσει αρκετούς τηλεθεατές με τη στάση του, θα περάσει έναν τεράστιο Γολγοθά!Η Γη της Ελιάς: «Κάτι πολύ κακό θα συμβεί στην Μυρτάλη…»

Το ένα λάθος θα φέρει το άλλο… Μετά τον Χρήστο, τον Αλέξη, την Μαρίνα, την Ισμήνη και την Αλκμήνη, θα προδώσει κι άλλους ανθρώπους στο δρόμο της. Όλοι θα της γυρίσουν την πλάτη και θα μείνει μόνη της.. βέβαια, δε θα είναι αυτό που θα την ταρακουνήσει!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά και σπάει στο ξύλο την Εύα

Η ηθοποιός Αφροδίτη Λιάντου, σε ένα Q&A που έκανε το βράδυ της Δευτέρας στο Instagram, αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως η Μυρτάλη θα αλλάξει ξανά, στην γη της ελιάς. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από ένα φρικτό περιστατικό που θα την σοκάρει..

Η Γη της Ελιάς: «Κάτι πολύ κακό θα συμβεί στην Μυρτάλη…»

Όπως μας αποκάλυψε και η ίδια η πρωταγωνίστρια, η Μυρτάλη Βρεττάκου θα περάσει πάρα πολλά στη συνέχεια της ιστορίας μας. Δε θα γίνει αμέσως όπως παλιά, δηλαδή η αθώα και καλή Μυρτάλη. Θα χρειαστεί χρόνος για να μαζέψει τα σπασμένα της κομμάτια.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κυριάκος Και Η Βιολέτα Πιάνονται Στα Χέρια Για Τον Ακύλα

Τι θα της συμβεί και με ποιον τρόπο θα καταφέρει να αλλάξει; Τι θα μεσολαβήσει στη ζωή της και ποιος είναι ο λόγος που θα έρθει η οδυνηρή αυτή ανατροπή στη ζωή της;

Η Γη της Ελιάς: «Κάτι πολύ κακό θα συμβεί στην Μυρτάλη…»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *