Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος Επιστρέφει Στο Χωριό – Ποιες Είναι Οι Επιπτώσεις;

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος Επιστρέφει Στο Χωριό – Ποιες Είναι Οι Επιπτώσεις;Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο χωριό και η Βασιλική ταράζεται και αναστατώνεται μετά από αυτή την έκπληξη, στη συνέχεια της σειράς Σασμός. Το μόνο που της έλειπε τώρα ήταν να έχει και τον γιο της στα πόδια της, ενώ ζει έναν παθιασμένο έρωτα με τον Μαθιό.

    Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο χωριό – Ποιες είναι οι επιπτώσεις;

Ο Νικηφόρος πήγε στο Ηράκλειο για σπουδές και η Βασιλική στην αρχή ήταν ράκος που ο γιος της θα έλειπε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Μια συζήτηση με την Καλλιόπη, όμως, την έκανε να ηρεμήσει και να καθυσηχαστεί. Μετά την αναχώρηση του γιου της για το Ηράκλειο, η Βασιλική ζει τον απόλυτο παράνομο έρωτα με τον Μαθιό.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη κρύβει τον Βίκο στην μονή για να μην τον σκοτώσουν

Νύχτες πάθους, ερωτικά αγγίγματα και μυστικές συναντήσεις. Είναι επιτέλους ευτυχισμένη με έναν άνθρωπο που ήθελε κι ήταν ερωτευμένη. Όλα αυτά, όμως, σύντομα θα αλλάξουν. Σύμφωνα με το MyTV, η Καλλιόπη θα υποψιαστεί ότι η Βασιλική κι ο Μαθιός έχουν παράνομο δεσμό και θα την παρακολουθήσει μέχρι να τους πιάσει στα πράσα.

Η Καλλιόπη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν βλέπει τη Βασιλική και τον Μαθιό στο κρεβάτι. Μία μεγάλη σύγκρουση έρχεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες, αλλά και τον Μαθιό. Η Καλλιόπη θα εξοργιστεί με τον γιο της και οι δυο τους θα τσακωθούν ξεπερνώντας τα όρια. Η Βασιλική δε θα μπορέσει να διαχειριστεί αυτή τη ντροπή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ιάκωβος και Ισίδωρος σκοτώνονται για ένα χωράφι

Το ποτήρι θα ξεχειλίσει όταν ο Νικηφόρος θα φτάσει ξαφνικά στο χωριό. Η μόνη αποστολή της Βασιλικής είναι να κρύψει την παράνομη σχέση της με τον Μαθιό. Ο Νικηφόρος έχει σαν δεύτερο πατέρα τον Μαθιό, αλλά μία σχέση με τη μητέρα του θα τον προβληματίσει και θα τον εξοργίσει.

Δε θα μείνει, όμως, για πολύ καιρό άγνωστη αυτή η σχέση. Μία λάθος κίνηση που μπορεί να κάνει η Βασιλική κι ο Νικηφόρος θα τα καταλάβει όλα στη συνέχεια της σειράς Σασμός!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *