Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ πέφτει σε κατάθλιψη

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ πέφτει σε κατάθλιψηΜαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ελισάβετ πέφτει σε κατάθλιψη.

Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει μία και καλή από τη Γερακιανή αποχαιρετώντας την Ελισάβετ. Προσπάθησε να την διεκδικήσει, αλλά κατάλαβε πως εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τη μοναστική ζωή.

Παρά τις αντιδράσεις της Όλγας και του Φραγκίσκου, ο Πέτρος αποφασίζει ότι δεν θέλει να μείνει άλλο στο χωριό κι έτσι ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι θα συμβεί με τον Στέφανο και την Μυρτάλη;

Στη συνέχεια του «Μαύρου Ρόδου», η Όλγα εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά της για τον Πέτρο στην Ελισάβετ, η οποία δεν ξέρει τι να της πει.

Η Όλγα της ζητάει τη γνώμη της, ενώ δεν παραλείπει να της αποκαλύψει το στοίχημα που είχε βάλει ο Πέτρος με τους φίλους του. Της εκμυστηρεύεται, λοιπόν, ότι ο Πέτρος είχε στοιχηματίσει με την παρέα του ότι θα την ρίξει.

Όταν το ακούει αυτό, η Ελισάβετ σοκάρεται και αισθάνεται ότι την εκμεταλλεύτηκε, με αποτέλεσμα να είναι στα πρόθυρα της κατάθλιψης, καθώς κι ότι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνη πραγματικά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ κάνει κόλαση την ζωή της Αθηνάς

Βέβαια, καμία από τις δύο δεν ξέρει ότι ο Πέτρος είναι βαθιά ερωτευμένος με την Ελισάβετ. Πόσο μάλλον η Όλγα, η οποία ζηλεύει αφόρητα την αδερφή της…

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ πέφτει σε κατάθλιψη

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *