Η Γη της Ελιάς: Θείος και ανιψιός ξανά στα κάγκελα

 

Η Γη της Ελιάς: Θείος και ανιψιός ξανά στα κάγκελα

Η Γη της Ελιάς: Θείος και ανιψιός ξανά στα κάγκελα

 

Καθηλώνει η συνέχεια της σειράς του MEGA “Η Γη της Ελιάς” με τον Λυκούργο και τον Χρήστο να βρίσκονται ξανά στα μαχαίρια.

Μία παράνομη σχέση θα βγει στο φως, στα επόμενα επεισόδια κι αυτή δεν είναι άλλη από του Χρήστου και της Αριάδνης.Η Γη της Ελιάς: Θείος και ανιψιός ξανά στα κάγκελα

Η Αφροδίτη καταλαβαίνει από μία μόνο μάτια ότι ο Χρήστος είναι ερωτευμένος με την Αριάδνη και του ζητάει να χωρίσουν. Ψύχραιμα και χωρίς κατινιές, η Αφροδίτη βάζει τέλος στη σχέση της.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: H πρώην του Δημήτρη βγάζει την Άννα από τη φυλακή

Η Ισμήνη είναι εκείνη που θα την πλησιάσει και θα της πει να μην πιστέψει τίποτα, όπως και ο Κωνσταντίνος, αλλά η Αφροδίτη είναι ανένδοτη στην απόφασή της και νιώθει προδομένη.

Κι ενώ, συμβαίνουν αυτά, η ατμόσφαιρα στην ταβέρνα, ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χρήστο είναι τεταμένη και φυσικά αυτό το καταλαβαίνει και η Χρυσούλα η οποία δουλεύει εκεί και παρακολουθεί τα πάντα.

Έτσι, δε χάνει καιρό κι αρχίζει να διαδίδει σε όλη την Αρεόπολη πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην Αριάδνη και το Χρήστο. Ο Λυκούργος το μαθαίνει, γίνεται έξαλλος και φωνάζει στον Χρήστο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Αλκμήνης και της Αντωνίας

Οι δύο άντρες βρίσκονται ξανά στα μαχαίρια, αφού ο Λυκούργος τον είχε ενημερώσει να μην στενοχωρήσει ποτέ την Αφροδίτη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *