Η Γη της Ελιάς: Το τέλος δεν ήρθε ακόμη για Γιώργη και Ευτυχία

 

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος δεν ήρθε ακόμη για Γιώργη και Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού το τέλος δεν ήρθε ακόμη για Γιώργη και Ευτυχία.Η Γη της Ελιάς: Το τέλος δεν ήρθε ακόμη για Γιώργη και Ευτυχία

 

Την αγαπάει μωρέ…

Η «Γη της ελιάς» κατέβασε αυλαία για την σεζόν, αφήνοντας τους θεατές σε αγωνία για το μέλλον των ζευγαριών της σειράς. Η Ιουλία με τον Στάθη είναι στα μαχαίρια, ο Φίλιππος καρδιοχτυπά για τη Βασιλική, η Μαρίνα τα έχει βρει δύσκολα με την εγκυμοσύνη της, η Χάιδω αγωνιά για το πότε ο Λυκούργο θα μάθει το μυστικό της και ο Κουράκος, αφού αποχαιρέτησε την Ευτυχία η οποία βρίσκεται πλέον εκτός Ελλάδας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.

Ο Δαμιανός είναι κάθετος στην απόφασή του ότι η Ευτυχία πρέπει να οδηγηθεί ενώπιο της Δικαιοσύνης για τον φόνο του Ανέστη. Τα επιχειρήματα του Κουράκου ότι η κοπέλα βρίσκονταν σε άμυνα και είναι άδικο να καταστραφεί η ζωή της για ένα απόβρασμα όπως ο Ανέστης δεν συγκινούν τον αστυνόμο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 62, 63

Η άποψή του είναι πως δεν είναι αρμοδιότητα της αστυνομίας να κρίνει κατά πόσο κάποιος είναι αθώος ή ένοχος και ότι κακώς ο Κουράκος, που βοήθησε την αγαπημένη του να φύγει από την Ελλάδα πριν εκδοθεί ένταλμα, υπέπεσε σε σοβαρότατο ατόπημα.

Για τον Κουράκο ο 3ος κύκλος της «Γης της ελιάς» θα φέρει νέες δοκιμασίες. Ο Δαμιανός θα θέσει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης που ενοχοποιούν την Ευτυχία στη διάθεση του εισαγγελέα και ο αστυνόμος, ο οποίος έχει επενδύσει τα πάντα στην καριέρα του, θα τεθεί σε υποχρεωτική αργία με το ερώτημα της οριστικής παύσης και της παραπομπής στην Δικαιοσύνη.

Και σα να μην έφτανε η απομάκρυνσή του από τη θέση του, η τοπική κοινωνία θα πληροφορηθεί τα γεγονότα και θα του γυρίσει την πλάτη. Ευτυχώς, όπως διαβάσαμε στον Τηλεθεατή, θα υπάρξουν δύο τουλάχιστον άτομα που θα τον στηρίξουν σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι – Ο Άγγελος ομολογεί το παρελθόν του με την Μυρτώ: «Έπαιζε μαζί μου»

Ο Ισίδωρος θα ασκήσει όλη την επιρροή του ως δήμαρχος για να τον βοηθήσει και η Δήμητρα θα σταθεί στο πλευρό του, παρά τις αντιδράσεις των συναδέλφων της.

Φυσικά, το μεγάλο ερώτημα είναι άλλο: Θα είναι αυτό το τέλος του έρωτα του Γιώργη Κουράκου και της Ευτυχίας; Θα αντέξει η Ευτυχία να μείνει αμέτοχη την ώρα που απειλείται το μέλλον του ανθρώπου που αγάπησε;

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το τέλος δεν γράφτηκε ακόμα για τον Γιώργη και την Ευτυχία. Η Ιφιγένεια Πιερίδου, η πανέμορφη νεαρή ηθοποιός που υποδύεται την Ευτυχία, δεν αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της, ούτε το κοινό, στο τέλος του 2ου κύκλου, γεγονός που μας επιτρέπει να ελπίζουμε ότι θα την ξαναδούμε σύντομα στη Μάνη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *