Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 28 , 29 , 30 , 31 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 28 στις 27/11/2022
Επεισόδιο 28
Κυριακή

Η Όλγα αποκαλύπτει λεπτομέρειες στην Ελισάβετ για το στοίχημα του Πέτρου, την ώρα που εκείνος αντιδρά με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Η συνάντηση του Σαράντου με την Άννα δημιουργεί μια τελείως διαφορετική εικόνα από εκείνη που είχε για τον πατέρα του. Ενώ στη συνέχεια θορυβείται όταν μαθαίνει κάτι για το παρελθόν του στο χωριό.

Κι ενώ ο Θέμης βρίσκει κάτι στο ξενοδοχείο του Βίκου που προκαλεί ερωτηματικά, η Πολυξένη μαθαίνει ότι ο Λευτέρης της έκρυβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο Θέμης απειλεί την Κύρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κρούοντας της το καμπανάκι του κινδύνου σε σχέση με τον Βίκο. Πρόσεξε καλά θα μάθω ότι και αν σκαρώνεις πίσω από την πλάτη μου, της λέει.

Παράλληλα, ο Βίκος κάνει έκπληξη στην Αγγελική και ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος έρχονται σε οριστική ρήξη. Ο Σαράντος πείθει τελικά τον Μπόγρη και ένα νέο στοιχείο σε σχέση με το παρελθόν του Στέλιου Διακοσάββα, έρχεται στο φως. Ο Πέτρος για ακόμα μια φορά εισβάλλει στο μοναστήρι δημιουργώντας προβλήματα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ανατροπή στην απόδραση του Αστέρη – Τί πάει στραβά;

Η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα δυνατά και βρίσκει συμμάχους για να υποστηριξει το σχέδιο του Μπόγρη και να σταθεί απέναντι στην ηγουμένη. Η Πολυξένη αναστατώνετε όταν μαθαίνει ότι ο Λευτέρης θέλει να την ακολουθήσει στο ταξίδι της στην Αθήνα. Για ακόμα μία φορά όμως θα καταφέρει να τον πείσει να μην την ακολουθήσει.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 29 στις 28/11/2022
Επεισόδιο 29
Δευτέρα

Μέσα σε όλα αυτά, η Γιάννα με τον Σταυρίνο αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά μετά από χρόνια στο γνωστό σημείο. Όμως, αυτή τους η συνάντηση δεν θα μείνει μεταξύ τους. Από την άλλη, το μαγαζί του Θέμη μένει κλειστό λόγω της έκρηξης και οικογένειά του βρίσκεται στην Γερακιάνη.

Η εξέλιξη αυτή έχει κάνει τον Θέμη να νιώθει πραγματικά μόνος, ενώ η Γιάννα περνά τη νύχτα με τον Σταυρίνο και ο Γιώργος τους βρίσκει να κοιμούνται αγκαλιά. Η Πολυξένη φεύγει μέσα στη νύχτα με προορισμό την Πάτρα, όπως και ο Φραγκίσκος. Η ένταση όμως με τον Πέτρο συνεχίζει να υπάρχει.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 30 στις 29/11/2022
Επεισόδιο 30
Τρίτη

Την ώρα που η Ελισάβετ θα κάνει μία ειλικρινή αποκάλυψη στην ηγουμένη, ο Βίκος εντοπίζει την Γιάννα την Γερακιάνη και ο Ζαμάφτας καταφτάνει για να πάρει την εκδίκησή του. Θα μου το πληρώσει, μονολογεί ο Ζαμάφτας και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Η Γιάννα έρχεται αντιμέτωπη το με τον Ζαμάτφα ο οποίος απειλεί να την σκοτώσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτή η γυναίκα συνδέει την Μαρία και την Αντιγόνη

Συνειδητοποιώντας πως βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο η κοπέλα λούζεται από κρύο ιδρώτα ελπίζοντας μόνο σε ένα θαύμα. Τελικά, για καλή της τύχη εμφανίζεται η Τασούλα την τελευταία στιγμή και την σώζει. Η Αλεξία ζητάει από την ηγουμένη να εξομολογηθεί και βοηθάει την Ελισάβετ με το διακόνημα της.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 31 στις 01/12/2022
Επεισόδιο 31
Τετάρτη

Η Αυξεντία βρίσκεται στο χωριό και ο Σαράντος είναι σίγουρος πως τον κοροϊδεύει με το θέμα της Παλιοβρύσης. Κι ενώ ο Γιώργος θέλει από τον Σταυρίνο την αλήθεια για την χθεσινή νύχτα, η Γιάννα εξαφανίζεται και όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Ο Θέμης μαθαίνει από την Πολυξένη ότι η γυναίκα του δεν είναι αυτή που νομίζει και έχει μάλλον φύγει από τον γάμο τους.

Στην σκέψη πως τον απατά καταρρέει. Ο Πέτρος ακολουθεί τη μητέρα του και τελικά βρίσκει το αμάξι της στο ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος. Η Ευτυχία βρίσκει ζωντανή την κόρη της και τελικά ανακουφίζεται, ενώ ο Λευτέρης θυμίζει στην κόρη του, κάτι από το παρελθόν της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *