Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 92 , 93 , 94 , 95 , 96

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος 92 , 93 , 94 , 95 , 96: Περιλήψεις των επεισοδίων . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 92 στις 6/3/2023
Επεισόδιο 92
Δευτερά

Ο Παύλος πιάνει την Αργυρώ και της θυμίζει την συμφωνία που έχουν κάνει να μείνει μακριά από τον Αστέρη. Εκείνη φυσικά μπροστά στα αισθήματα της δεν μπορεί να υπολογίσει τίποτα. Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει το Μαθιό να κρατήσει τον αδερφό του μακριά από τους Βρουλάκηδες γιατί θα έχουν κακά ξεμπερδέματα.

Ο Μαθιός όμως είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον Αστέρη και να τον προστατεύσει όπως είχε κάνει και εκείνος στο παρελθόν στην σχέση του με την Βασιλική. Στο μεταξύ η Μαρίνα ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της στον Αστέρη κάνοντας σαφές ότι δεν θέλει να πληγωθεί ξανά η κόρη της.

Παράλληλα η Έλενα κάνει μία απρόσμενη πρόταση στο Λευτέρη ενώ ο Φαρμάκης εκβιάζει την Αιμιλία που πρέπει να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Η σχέση της Νάντιας με την Τζένη αλλάζει ενώ ο Μανώλης ζητάει τη βοήθεια της Στέλλας.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 93 στις 7/3/2023
Επεισόδιο 93
Τρίτη

Η Καλλιόπη είναι απογοητευμένη βλέποντας τον Αστέρη να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την Αργυρώ. Ξέρει ότι το παιχνίδι χάθηκε για τα καλά αφού ο γιος της θέλει να προχωρήσει την ζωή του στο πλευρό μιας Βρουλάκαινας.

Την ίδια στιγμή ο Μαθιός ανησυχεί για την προειδοποίηση του Παύλου στον Αστέρη, να μείνει μακριά από τα ανίψια του. Παράλληλα η Έλενα παίζει πολλά παιχνίδια στο Λευτέρη για να κερδίσει αυτά που θέλει. Τον εκβιάζει με την αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας.

 

Στο μεταξύ η Αιμιλία παλεύει μέσα της για το θέμα του Ευθύμη και την ενοχή του – δημιουργώντας έντονες υποψίες στη Στέλλα. Ο Τόλης δεν αντέχει άλλο κλεισμένος στο σπίτι. Ο Νικηφόρος κάνει μία ξεκάθαρη κουβέντα με την Νάντια.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 94 στις 8/3/2023
Επεισόδιο 94
Τετάρτη

Ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να κάνουν τα δικά τους όνειρα παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν γύρω τους, τις οποίες τις έχουν δημιουργήσει οι οικογένειές τους. Ο Τόλης είναι χαρούμενος που γύρισε στο χωριό ενώ η Στέλλα αναγκάζεται να ομολογήσει τους δικούς της την αλήθεια για τον Φαρμάκη.

Τους αποκαλύπτει πως την απείλησε με την οικογένεια της και πως αυτός κρυβόταν πίσω από το ατύχημα του πατέρα της. Την ίδια στιγμή η Αιμιλία βρίσκεται σε δίλημμα απέναντι στον Παύλο και τον Ευθύμη. Δεν γνωρίζει αν πρέπει να ακολουθήσει τις επιταγές του νόμου ή της καρδιά της.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 95 στις 9/3/2023
Επεισόδιο 95
Πέμπτη

Στο μεταξύ η Τζένη με τον Νικηφόρο τα βάζουν κάτω για να δουν που βρίσκονται μεταξύ τους και αν πράγματι μπορεί να υπάρξει κάτι ανάμεσα τους. Ο Μανώλης προσπαθεί να προειδοποιήσει την Θοδώρα για την Έλενα και τα περίεργα παιχνίδια που παίζει με το Λευτέρη.

Ο όποιος τελικά μπλέκει στα δίκτυα της και υποκύπτει στον εκβιασμό της. Αναγκάζεται λοιπόν να πέσει στο κρεβάτι μαζί της ξέροντας πολύ καλά πως αυτή η κίνηση ίσως φέρει το τέλος του με την Θοδώρα.

Ο Τόλης επιστρέφει στο αρχοντικό της Καλλιόπης κι από κει ψάχνει την επόμενη κίνηση του για να γλιτώσει μια για πάντα από τον Φαρμάκη και τις απειλές του. Παράλληλα ο Μαθιός αποφασίζει να μάθει τον πραγματικό λόγο που ο Ευθύμης τον κυνηγάει.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 96 στις 10/3/2023
Επεισόδιο 96
Παρασκευή

Ο Σταύρος έχει ξυπνήσει και ο Βαγγέλης είναι πολύ χαρούμενος που ο αδερφός του μοιάζει να ξεπέρασε τον εφιάλτη. Την ίδια στιγμή η Έλενα ζητάει από τον Λευτέρη να την σώσει από τον Οδυσσέα ενώ η Αιμιλία βγάζει τελικά της απόφαση για τον Ευθύμη.

Ο Ευθύμης θέλει να εκδικηθεί τον Αντώνη επειδή εξαιτίας του είχε σκοτωθεί ο έρωτας της ζωής του. Αποφασίζει λοιπόν να στήσει θανάσιμη παγίδα στην Μαρίνα την ώρα του γάμου τους. Ο Αντώνης το αντιλαμβάνεται και την τελευταία στιγμή μπαίνει μπροστά της και δέχεται εκείνος την σφαίρα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *