Η Γη της Ελιάς: Άγρια δολοφονημένη η Χάιδω στην τρίτη σεζόν;

 

Η Γη της Ελιάς: Άγρια δολοφονημένη η Χάιδω στην τρίτη σεζόν;

Η βεντέτα ξεσπά για τα καλά. Στην τρίτη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, δολοφονίες του παρελθόντος θα έρθουν στο φως και η Χάιδω θα βρεθεί αντιμέτωπη με φρικτές καταστάσεις, που θα της αλλάξουν τη ζωή.Η Γη της Ελιάς: Άγρια δολοφονημένη η Χάιδω στην τρίτη σεζόν;

 

Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

 

Θέλει να κάνει τους Στεφανέους να υποφέρουν, θέλει να πάρει το αίμα του πίσω και να ισοπεδώσει τους ανθρώπους που κατέστρεψαν την οικογένειά του.Η Γη της Ελιάς: Άγρια δολοφονημένη η Χάιδω στην τρίτη σεζόν;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Μάνου και της Μαρίνας στη σειρά

Βέβαια, κανείς δε γνωρίζει ακόμη τι σκοπό έχει ο Μιλτιάδης και για ποιον λόγο κυνηγά τόσο έντονα την Χάιδω και την οικογένειά της. Οι μέρες περνούν και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη..

Τελευταία Spoilers αναφέρουν ότι μια ακόμη δολοφονία, θα ανατρέψει τα δεδομένα στην τρίτη σεζόν της σειράς “Η γη της Ελιάς”. Ποιος θα είναι ο ρόλος της Χάιδως; Μήπως είναι εκείνη το θύμα; Μήπως είναι αυτή που θα πέσει πρώτη νεκρή; Ένας μεγάλος τραυματισμός κι ένας νέος πόλεμος, αναμένεται να μας ανατριχιάσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στο νοσοκομείο – Αγωνία για την υγεία της

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο στην οικογένεια Στεφανέα. Ο Μιλτιάδης είναι έτοιμος να τα ισοπεδώσει όλα και να αλλάξει τα δεδομένα..

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *