Η Γη της Ελιάς – Μάνος: «Θέλω να εξαφανιστεί ο Σωκράτης»

Οι Βρεττάκοι ανησυχούν για το πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα με τον Σωκράτη με τον Μάνο στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, να λέει πως θα ησυχάσει μόνο αν εξαφανιστεί ο συγκεκριμένος άνδρας από τις ζωές τους.Η Γη της Ελιάς – Μάνος: «Θέλω να εξαφανιστεί ο Σωκράτης»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Τι θα δούμε απόψε 16/11 στην Γη της Ελιάς;

Ο Λυκούργος, θορυβημένος από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη, πιέζει για μια ακόμα φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει, αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό. Η Χάιδω με τη σειρά της τρέμει για την υγεία του Λυκούργου, καθώς θεωρεί πως η δίαιτα που κάνει είναι εξαντλητική. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να προσεγγίσει τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο και αποκαλύπτει στην Ασπασία το σχέδιό του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Κουράκος καταρρέει: «Τι λες ρε;»

Η Μυρτάλη ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της, αλλά δεν ξέρει με ποιον. Ο Αλέξης όμως αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης του δεσμού τους. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία.

Ξεκινά από τους Στεφανέους και βάζει φωτιά στο θερμοκήπιό τους. Τέλος, ο Μάνος συνεχίζει να ανησυχεί για τις προθέσεις του Σωκράτη, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς και οι αϋπνίες του προκαλούν την ανησυχία του Ισίδωρου. Η συνέχεια απόψε επί της οθόνης μας…Η Γη της Ελιάς – Μάνος: «Θέλω να εξαφανιστεί ο Σωκράτης»

Διαβάστε Επίσης  Σασμός : Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει την αλήθεια από την γιαγιά Ειρήνη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *