Σασμός Spoiler: H Νάντια παρακολουθεί τον Μαθιό

Σασμός Spoiler: H Νάντια παρακολουθεί τον ΜαθιόΤα πάνω κάτω έρχονται στο «Σασμό» και στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Μαθιός κι η Νάντια. Η κοπέλα προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας και υποψιάζεται ότι αυτός είναι ο Μαθιός. Σασμός Spoiler: H Νάντια παρακολουθεί τον Μαθιό

ΣΑΣΜΟΣ

Έτσι, αναλαμβάνει δράση και βάζει μπρος ένα σχέδιο προκειμένου να μάθει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί για τον Σταματάκη. Παρόλα αυτά, αυτό το σχέδιο θα πάρει περίεργη κι αμήχανη τροπή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στη φυλακή η Ειρήνη; Έξαλλος ο Δημοσθένης

Η Νάντια πηγαίνει διαρκώς στο σπίτι του Μαθιού και τον παρακολουθεί χωρίς να τη νοιάζει τίποτα, στο «Σασμό». Προσπαθεί να βρει νέους τρόπους να τον ελέγχει και να βλέπει την κάθε του κίνηση.

Γρήγορα, όμως, ο Μαθιός αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως μία περίεργη απειλή τον πλησιάζει. Ύστερα απ’ όλα όσα έχουν γίνει, προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Ειδικά τώρα που ζει μαζί με τη γυναίκα του τη Βασιλική.Σασμός Spoiler: H Νάντια παρακολουθεί τον Μαθιό

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ισίδωρος Και Ιάκωβος Γίνονται Μια Γροθιά Για Την Ιουλία

Η Νάντια, όμως, δεν σκοπεύει να αφήσει την κατάσταση να ξεφύγει και προσπαθεί να τα έχει όλα υπό έλεγχο. Κάθε μέρα έρχεται ολοένα και πιο κοντά στον σκοπό της που δεν είναι άλλος από το να βρει την πραγματική της ταυτότητα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *