Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη χωρίζει τελικά Μάνο και Μαρίνα

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη χωρίζει τελικά Μάνο και Μαρίνα

 

Πολύ δύσκολες μέρες έρχονται για τον Μάνο και την Μαρίνα, στα νέα επεισόδια της σειράς Γη τη Ελιάς, με την Αφροδίτη μάλιστα να ευθύνεται για αυτό.Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη χωρίζει τελικά Μάνο και Μαρίνα

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι όπως έχουμε δει περνάει σοβαρή κρίση στο γάμο του, μετά τις γυμνές φωτογραφίες που βρήκε η Μαρίνα στο κινητό του Μάνου.

 

Η κοπέλα έχει φύγει από το σπίτι και θεωρεί πως το τέλος της σχέσης τους έχει φτάσει. Όσο κι αν την παρακαλέσει ο άντρας της, εκείνη δεν αλλάζει γνώμη.Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη χωρίζει τελικά Μάνο και Μαρίνα

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πρόσεξε τι λες γιατί θα το μετανιώσεις πικρά»

Ο Μάνος λοιπόν, προκειμένου να ξεχαστεί, πηγαίνει στο καφενείο του Πότη και συναντά τυχαία την Αφροδίτη, σύμφωνα με το Mytv. Θα κάτσουν μαζί και θα μιλούν για ώρες, με τον Μάνο να εκπλήσσεται με το πόσα κοινά έχει με την γιατρίνα.

Ωστόσο, η Άννα και η Βασιλική αντιλαμβάνονται πως κάτι τρέχει μεταξύ τους και αμέσως ενημερώνουν την Μαρίνα, η οποία γίνεται ακόμη πιο έξαλλη μόλις τα μαθαίνει όλα αυτά. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη καλεί στο σπίτι της τον Μάνο, προκειμένου να τα πουν με την ησυχία τους, χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα κι εκείνος δέχεται.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο θάνατος που θα συγκλονίζει την κοινωνία του Τύρναβου

Όμως, εκείνο το βράδυ, θα τον δει η Αρετή να μπαίνει στο σπίτι της γιατρίνας και θα το πει στην Μαρίνα, με την τελευταία να αντιλαμβάνεται πως η Αφροδίτη έχει μπει για τα καλά ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο, στην Γη της Ελιάς και θα διαλύσει τον γάμο τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *