Παγιδευμένοι: Το τελευταίο επεισόδιο έρχεται για να φέρει πανικό

Παγιδευμένοι: Το τελευταίο επεισόδιο έρχεται για να φέρει πανικόΟι «Παγιδευμένοι» μας αποχαιρετούν απόψε με το τελευταίο επεισόδιο για αυτήν τη σεζόν, αφού το Μουντιάλ έρχεται να πάρει τη θέση του. Η αγωνία, όμως, κορυφώνεται και έρχονται τα πάνω κάτω αφήνοντας άφωνους τους τηλεθεατές.Παγιδευμένοι: Το τελευταίο επεισόδιο έρχεται για να φέρει πανικό

Παγιδευμένοι

Ο Άγγελος είναι διατεθειμένος να τους καταστρέψει όλους και βγάζει στη φόρα τα μυστικά τους. Η Άννα, ο Δημήτρης, ο Θοδωρής, ο Σπύρος, ο Ανδρέας και οι υπόλοιποι ήρωες πιέζονται από την ωρολογιακή βόμβα, που ονομάζεται Άγγελος.

 

Ο δολοφόνος της Μυρτώς είναι έτοιμος να τους καταστρέψει όλους και μαζί με τη βοήθεια της Κλειώς έχει σχεδιάσει πολύ στρατηγικά το επόμενο βήμα του. Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει στο σημερινό τελευταίο επεισόδιο των «Παγιδευμένων» και όλοι οι ήρωες θα βρεθούν στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

 

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια της Άννα συνειδητοποιεί ότι ο Κοσμάς αγνοείται και η δολοφονία από τον Θοδωρή δε θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια. Ο Ανδρέας δεν διστάζει να χτυπήσει τον Άγγελο, ο οποίος βγαίνει εκτός εαυτού.

 

 

Ο Δημήτρης και η Άννα, όμως, έρχονται κοντά και προσπαθούν να διαχειριστούν όλα τα μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια. «Βαδίζουμε στο χείλος του γκρεμού και δεν ξέρουμε ποιος θα σπρώξει ποιον».

 

Παγιδευμένοι: Το τελευταίο επεισόδιο έρχεται για να φέρει πανικό

πηγή

Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Άγγελος αρρωσταίνει βαριά στη φυλακή

Παγιδευμένοι – Spoiler Σοκ: Ο Άγγελος πέφτει νεκρός

Παγιδευμένοι: το φινάλε του πρώτου κύκλου!

Παγιδευμένοι: Η Άννα στη φυλακή για το φόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι: Έρχεται δεύτερος, παραμυθένιος γάμος για Δημήτρη και Άννα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *