Παγιδευμένοι: το φινάλε του πρώτου κύκλου!

Παγιδευμένοι: το φινάλε του πρώτου κύκλου!

Παγιδευμένοι: Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον Άγγελο, ο οποίος γνωρίζει τα ένοχα μυστικά όλων και τους εκβιάζει μέσω της θείας του… Π

αγιδευμένοι: το φινάλε του πρώτου κύκλου!

Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Η ερωτική εξομολόγηση της Άννας

Οι ζωές όλων κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα από τον Άγγελο, μέσω της Κλειώς και όλοι έχουν θορυβηθεί. Τους βάζει χρονικό περιθώριο μέχρι την επόμενη μέρα στις 6 το απόγευμα να αποκαλύψουν οι ίδιοι όλα όσα κρύβουν. Η Άννα πρέπει να μιλήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές και να παραδεχτεί πως η αδερφή της, η Μυρτώ, ήταν ανήθικη και πως ο Άγγελος πιάστηκε στα δίχτυα της.

Ο εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος πρέπει να ομολογήσει στην Άννα πως ο πατέρας του έστειλε άδικα στην φυλακή τον πατέρα της και μάλιστα ο ίδιος το γνώριζε. Ο Σπύρος θα πρέπει να παραδεχτεί πως κάλυψε τον γιο, τον Θοδωρή, ο οποίος σκότωσε τον Κοσμά, κι ο Θοδωρής με την σειρά του θα πρέπει να ομολογήσει τον φόνο του Κοσμά Ροδίτη.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει έτσι τον Σταύρο, ο οποίος έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό που αφορά την αδερφή του, Κατερίνα, η οποία συγκάλυψε μια δικαστική απόφαση που εκδίκασε η ίδια. Ο πατέρας του, Αλέκος, βρίσκεται κι εκείνος σε δύσκολη θέση καθώς ο γιος του τον απειλεί πως θα αποκαλύψει ότι το πτυχίο νομικής του είναι πλαστό. Ο Ανδρέας μαθαίνει πως έχει ένα παιδί, κι αυτό είναι κάτι που δεν γνώριζε μέχρι πρότινος και ο Άγγελος τον προειδοποιεί πως αν δεν αποκαλύψει στην κόρη του όλη την αλήθεια, θα το κάνει εκείνος.

Όλοι βρίσκονταν σε κατάσταση πανικού καθώς ξέρουν πως αν δεν εκτελέσουν τις εντολές του, κάποιο δικό τους πρόσωπο θα πάθει κακό. Για ακόμα μια φορά, η Άννα και ο Δημήτρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμαχούν για να βρουν τρόπο να ξεφύγουν από τις νέες απειλές. Θα μπορέσουν να βάλουν φρένο στον Άγγελο; Στο μεταξύ, η νεαρή δικηγόρος μαθαίνει πως ο πατέρας της αγνοείται.

Το σχέδιο του Άγγελου έχει μπει σε εφαρμογή, με την βοήθεια της θείας του, της Κλειώς και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όσα εκείνος έχει σχεδιάσει. Θα καταφέρει ο Άγγελος να αποκαλύψει τα πάντα; Ο Θοδωρής αποφασίζει να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει. Πιο συγκεκριμένα πηγαίνει να βγάλει πλαστό διαβατήριο και ζητάει να δει ο ίδιος τον άνθρωπο που θα του κάνει την δουλειά και θα συμμαχήσει μαζί του για να φύγει όσο πιο μακριά μπορεί. Εκεί τον περιμένει μια έκπληξη. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο παππούς του, ο Γεράσιμος.

Το σοκ του Θοδωρή είναι μεγάλο. “Τι θες εσύ εδώ; Και γιατί θες το διαβατήριο;”, τον ρωτάει ο παππούς του, κι εκείνος σαστισμένος βγάζει τα χρήματα και του τα δίνει αλλά ο Γεράσιμος του απαντάει με ένα χαστούκι. “Ξέρω ότι τα έκλεψες από εμένα. Νόμιζες ότι δεν θα το καταλάβω; Φύγε τώρα από εδώ”, του λέει με έντονο ύφος.

Η Άννα με την βοήθεια του Δημήτρη, ψάχνουν να βρουν τον Κοσμά κι όλοι πιστεύουν πως η εξαφάνιση του μάρτυρα κρύβει κάτι κακό. Την ίδια ώρα, ο Σπύρος είναι φοβισμένος με το ενδεχόμενο να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται κοντά όσο ποτέ άλλοτε. “Ήθελα να φύγω μακριά σου γιατί ξέρω ότι σου δημιουργώ συνέχεια προβλήματα. Το προσπάθησα πολύ, σου το ορκίζομαι. Αλλά δεν τα κατάφερα. Θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου. Όταν έμαθα για την εξαφάνιση του πατέρα μου, έτρεξα αμέσως σε σένα. Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου”, του ομολογεί.

Εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει: “Κι εγώ το ίδιο νιώθω. Θέλω να σε φιλήσω, θέλω να σου κάνω έρωτα, θέλω να σε έχω συνέχεια στην αγκαλιά μου, αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να σου πω κάτι. Ο πατέρας μου είναι εκείνος που φυλάκισε άδικα τον Κοσμά και εγώ το έμαθα πρόσφατα. Συγχώρεσε με”. Η Άννα παγώνει με όσα της λέει και γκρεμίζεται ο κόσμος της…

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *