Παγιδευμένοι: Έρχεται δεύτερος, παραμυθένιος γάμος για Δημήτρη και Άννα

Παγιδευμένοι: Έρχεται δεύτερος, παραμυθένιος γάμος για Δημήτρη και ΆνναΜπορεί ο πρώτος γάμος του Δημήτρη και της Άννας να έγινε αναγκαστικά, ο δεύτερος όμως θα χαρίσει πολλά χαμόγελα, στους πρωταγωνιστές της σειράς “Παγιδευμένοι”. Όπως φαίνεται, το αχώριστο αυτό δίδυμο θα καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τον τηλεθεατών.Παγιδευμένοι: Έρχεται δεύτερος, παραμυθένιος γάμος για Δημήτρη και Άννα

Παγιδευμένοι

 

Πολύ σύντομα, εκτός από έντονη δράση και σασπένς, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και ρομαντικές σκηνές ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Άννα και ο Δημήτρης θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να ανακοινώσουν κι επίσημα τη σχέση τους.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly.com, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερος γάμος, αυτή τη φορά όχι πολιτικός και όχι αναγκαστικός. Μπορεί οι δυο τους να χωρίσουν αρκετές φορές, όμως στο τέλος θα υπερισχύσει η αγάπη τους.

 

Η Άννα θα καταφέρει να συγχωρήσει τον Δημήτρη, διαχωρίζοντάς τον από την οικογένειά του. Η αλήθεια για τον θάνατο του Κοσμά θα έρθει στο φως και όλοι θα αντιληφθούν πως δε τον δολοφόνησε ο Θοδωρής, αλλά ο φίλος του.

 

Μόλις αυτά αντιμετωπιστούν και λάμψει η αλήθεια, ο Δημήτρης θα βρει το θάρρος να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Ο γάμος του Δημήτρη και της Άννας θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με την Άννα να φορά να νυφικό και τους καλεσμένους να γιορτάζουν μαζί με το ζευγάρι της σειράς “Παγιδευμένοι”.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *