Το Κόκκινο Ποτάμι: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο – Οι νέοι χαρακτήρες

Το Κόκκινο Ποτάμι: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο – Οι νέοι χαρακτήρεςΤο Κόκκινο Ποτάμι έρχεται αυτή την Κυριακή (13/11) με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο και νέους χαρακτήρες, που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Μία ιστορία ανατριχιαστική ξεδιπλώνεται στην μικρή οθόνη και μας ταξιδεύει, σε καιρούς δύσκολους…Το Κόκκινο Ποτάμι: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο – Οι νέοι χαρακτήρες

Κόκκινο Ποτάμι

Η Ιφιγένεια πιστεύει πως ο Μίλτος είναι ζωντανός και αποφασίζει να πάει στην Τουρκία για να τον αναζητήσει. Η Ρωξάνη κι ο Αριστείδης ζητάνε τη βοήθεια του Λεβί, για να ξεκινήσουν τη δουλειά με τα μπισκότα.

Εντωμεταξύ, ο Δημοσθένης κάνει μια τρομερή ανακάλυψη για τους θανάτους στο Καραμπουρνάκι, την ώρα που ο Κεμάλ συναντά τον Μπρίστολ και συνάπτει άτυπη συμμαχία με την Αμερική. Ο Νικολαΐδης, η Λουσίν κι ο Γρηγόριος βρίσκονται σε κίνδυνο.

Διαβάστε Επίσης  Survivor αποχώρηση 2/3: MEGA SPOILER! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! ΟΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!

 

Τζούντη Λεβί: (Χαλβατζάρας Χρήστος) Έμπορος και μεσίτης. Από τα επιφανή μέλη της Εβραϊκής κοινότητας. Πανέξυπνος, αντιλαμβάνεται γρήγορα ότι η επιχείρηση, που στήνουν Ρωξάνη και Αριστείδης έχει μέλλον και συνεταιρίζεται μαζί τους.

Δαβίδ: (Δημήτρης Τσιγκριμάνης) Ο γιος του Λεβί. Δε συμμερίζεται πάντα την αισιοδοξία του πατέρα του, αλλά σαν νέος έχει ιδέες που συμβαδίζουν με την εποχή και βοηθάει πολύ τον συνεταιρισμό.

Γαβριήλ (Δημήτρης Μαζιώτης): Φίλος του Αντενιάν. Φιλοξενεί την οικογένεια του στη Σμύρνη. Σκεπτικιστής. Ανησυχεί πολύ για το ενδεχόμενο πολέμου.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 6 ΄Γ Κύκλος: συλλαμβάνονται ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης

Αντιγόνη (Στεφανί Καπετανίδη): Η γυναίκα του Γαβριήλ. Τυπική Σμυρνιά. Ανοιχτόκαρδη, φιλόξενη και αισιόδοξη. Δε συμμερίζεται τις ανησυχίες του άντρα της.

Μαργαρίτα (Αναστασία Γεωργακοπούλου): Η κόρη τους. Πολύ ζωντανή κοπέλα. Ταιριάζει πολύ με τη Χασμίκ. Θα τη βοηθήσει στην προσαρμογή στη Σμύρνη και θα σταθούν πολύ η μία στην άλλη. Στην πορεία θα ερωτευτεί τον Σταμάτη.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο – Οι νέοι χαρακτήρες

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *