Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος παίρνει σβάρνα τα μοναστήρια

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος παίρνει σβάρνα τα μοναστήρια

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος παίρνει σβάρνα τα μοναστήρια

 

Δραματικές στιγμές βιώνει ο Λυκούργος στη Γη της Ελιάς, καθώς παίρνει σβάρνα τα μοναστήρια, ψάχνοντας την Χάιδω.

Η Χάιδω έφυγε ξαφνικά από το σπίτι και πήγε σε ένα μοναστήρι της επιλογής της, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Ο Λυκούργος αγωνιά. Τελικά η Χάιδω επικοινωνεί μαζί του, αλλά δεν του λέει σε ποιο μοναστήρι βρίσκεται.Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος παίρνει σβάρνα τα μοναστήρια

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη πέφτει θύμα άγριας επίθεσης

Αποζητά την ηρεμία και θέλει να βρει την απόλυτη γαλήνη στο πρόσωπο του Θεού. Ο θάνατος του Φίλιππου είναι μία πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ, αλλά πλάι στον Θεό, θα προσπαθήσει να επουλωθεί.

Η Χάιδω συμμετέχει κανονικά σε όλα τα διακονήματα της Μονής και γίνεται ένα με τος μοναχές. Η Ηγουμένη είναι στο πλάι της και την στηρίζει. Ο Λυκούργος όμως, κάθεται σε αναμμένα καρφιά και θέλει να την φέρει πίσω.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα αρνείται να συγχωρήσει την γιαγιά Ειρήνη

Έτσι, ξεκινάει απεγνωσμένα με τη φωτογραφία της Χάιδως στα χέρια και την ψάχνει σε όλα τα μοναστήρια της περιοχής, αλλά μάταια. Νιώθει εξαντλημένος, κυρίως ψυχικά και η Ισμήνη στέκεται στο πλάι του.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική προσπαθεί να βρει το θάρρος και να πατήσει στα πόδια της, συνεχίζοντας την ζωή της, όπως μπορεί, μετά τον θάνατο του Φίλιππου.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *