Η Γη της Ελιάς – Χάιδω: «Αν πάθει κάτι το μωρό και η Βασιλική, θα πεθάνω!»

Σε μεγάλο πανικό και αναστάτωση θα βρεθεί η οικογένεια των Στεφανέων στην Γη της Ελιάς καθώς μια αδιαθεσία της Βασιλικής αναγκάζει την ίδια να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Χάιδω μαζί με τον γιό της Φίλιππο και τον Λυκούργο στην σειρά Η Γη της Ελιάς τρέμουν μην πάθει κάτι κακό η Βασιλική και το μωρό της.

Σε πανικό η Χάιδω μαζί με τον Φίλιππο στην Γη της Ελιάς

Ένας έντονος πόνος της Βασιλικής στην κοιλιά στάθηκε αφορμή για να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Η ίδια βρίσκεται σε ένα πολύ σημαντικό σημείο της εγκυμοσύνης της και οποιαδήποτε επιπλοκή μπορεί να αποβεί και μοιραία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Την χωρίζει και στα καπάκια πεθαίνει

Η Χάιδω μαζί με τον Φίλιππο αλλά και τον Λυκούργο τρέμουν μην συμβεί τίποτα κακό στην ίδια αλλά και το μωρό κάνοντας την προσευχή τους. Οι στιγμές που θα βιώσουν περιμένοντας στο διάδρομο του νοσοκομείου θα είναι εφιαλτικές.

Τα κακά μαντάτα θα φθάσουν στα αυτιά και του Στάθη από τον Πότη, ο οποίος θα σπεύσει να του μεταφέρει όλα όσα ξέρει. Ο Στάθης πανικοβάλλεται όσο και αν την έχει αποκληρώσει από κόρη του. Θα την επισκεφθεί άραγε στο νοσοκομείο;

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Απόψε ο δολοφόνος αποκαλύπτεται

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Χάιδω μαζί τον Φίλιππο θα βιώσουν στιγμές αγωνίας στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Θα καταφέρει να γλιτώσει τον κίνδυνο η Βασιλική ή όχι;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *