Παγιδευμένοι: Εμφάνιση σοκ του Γεράσιμου στην αστυνομία

Παγιδευμένοι: Εμφάνιση σοκ του Γεράσιμου στην αστυνομία

Παγιδευμένοι: Εμφάνιση σοκ του Γεράσιμου στην αστυνομία

Παγιδευμένοι

Ο Γεράσιμος κάνει ολοένα και πιο αισθητή την παρουσία του στη ζωή του Σπύρου, στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.

Ο Γεράσιμος Μαρκέτος κάθε μέρα που περνά έρχεται όλο και πιο κοντά με τα μέλη της οικογένειας του. Έχει εγκατασταθεί στο πατρικό τους σπίτι και δεν το κουνάει με τίποτα αγνοώντας τις αντιδράσεις του γιού του.Παγιδευμένοι: Εμφάνιση σοκ του Γεράσιμου στην αστυνομία

Ο Σπύρος αρνείται να έχει την οποιαδήποτε επαφή με τον πατέρα του. Απεναντίας προσπαθεί με τη στάση του να τον πείσει ότι είναι ανεπιθύμητος στο σπιτικό τους. Ο Γεράσιμος όμως αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μην ενδώσει στις πιέσεις του γιου του. Απεναντίας θεωρεί πως έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τα μέλη της οικογένειας του να ξεπεράσουν ανώδυνα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τις αντιδράσεις του Σπύρου, ο Γεράσιμος της προσπερνά ενώ παράλληλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να «σπάσει τον πάγο» που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους, στη σειρά Παγιδευμένοι.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια ο Γεράσιμος θα τολμήσει να εμφανιστεί στο γραφείο του Σπύρου στην αστυνομία. Ο τελευταίος μόλις τον βλέπει μπροστά του μένει άναυδος. Δεν πιστεύει στα μάτια του ότι ο πατέρας του μπόρεσε να διαβεί το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος.

Από την άλλη Γεράσιμος κοντοστέκεται άνετος μπροστά στο γιο του και του λέει: «Ωραία είστε εδώ μέσα εσείς οι αστυνομικοί».

 

πηγή

Παγιδευμένοι επεισόδια 22-23

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *