Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος εκβιάζει την Ιουλία

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος εκβιάζει την ΙουλίαΗ γη της ελιάς: Ο Κουράκος εκβιάζει την Ιουλία

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης αγκαλιάζει τρυφερά την Μυρτάλη την φιλάει και της ζητάει να γίνουν επίσημο ζευγάρι. Διαβάστε όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης επιμένει

Εκείνη όμως είναι διστακτική και κυρίως φοβάται την αντίδραση της Μαρίνας. “Σε παρακαλώ τότε! Άσε με να της μιλήσω! Ξέρω πως θα το χειριστώ. Άστο πάνω μου”, της προτείνει ο Αλέξης.

Στο μεταξύ, η Χάιδω και η Μαργαρίτα πιέζουν την Ολυμπία να φύγει μακριά από τον Παναγιώτη αλλά εκείνη αρνείται και προσποιείται πως όλα είναι καλά. “Ολυμπία, εμάς δεν μπορείς να μας βγάλεις τρελές. Δεν ήταν ένας απλός καυγάς! Ήμασταν μπροστά, σα δαιμονισμένος έκανε! Τζάμπα προσπαθείς να μας πείσεις, έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας! Θες να πάμε μαζί σου στην αστυνομία; Να πούμε κι εμείς αυτά που είδαμε… Πρέπει να τον καταγγείλεις! Άνθρωπος που φέρεται έτσι, είναι αγριλαίος και δεν αλλάζει… Οποίος σηκώνει χέρι μια φορά, θα το ξανακάνει! Και μεταξύ μας, αμφιβάλω κι αν ήταν η πρώτη!”, της λένε προσπαθώντας να την πείσουν.

Από την άλλη, η Δήμητρα καλεί τον Αποστόλη, τον Λεωνίδα και την Άννα, στο σπίτι της για φαγητό, ενώ η Αντιγόνη κάνει ένα βήμα πίσω και καλεί την Μυρτάλη στο σπίτι της για να περάσουν το βράδυ με τα κορίτσια, όμως εκείνη αρνείται.

Ο Κουράκος ξανά ρίχνει στο τραπέζι το θέμα παιδί και αυτή τη φορά είναι απόλυτος με αποτέλεσμα η Ιουλία να προβληματιστεί αρκετά. “Σου εξήγησα ότι έκανα πίσω γιατί πίστευα ότι το μοναδικό μωρό που ήθελες, ήταν εκείνο που έριξες από τον Στάθη Καπερνάρο. Δεν θα το συζητήσουμε αυτή τη στιγμή. Να ξέρεις ότι έκανα πίσω στα θέλω μου… Τώρα όμως δεν είμαι διατεθειμένος”, της λέει και την εκβιάζει. Ή θα αποκτήσουν παιδί ή τέλος!

Για τον Λυκούργο οι μέρες περνάνε δύσκολα όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει την δίαιτα του, ενώ η Χάιδω, λίγο αργότερα απολύει τον Παναγιώτη από τα θερμοκήπια κι εκείνος δεν δίσταζε να την απειλήσει. “Από μένα θα το βρεις! Να το θυμάσαι αυτό”, της λέει φεύγοντας.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ασπασία βρίσκει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του δηλητηριάσει το μυαλό βάζοντας του λόγια για τον Φίλλιπο. “Ήθελα να σου μιλήσω για κάτι τώρα που είμαστε μόνοι μας. Ανησυχώ πολύ για την αδελφή σου… Φοβάμαι ότι ο Φίλιππος δεν την προσέχει! Βγήκαν για βόλτα ένα βράδυ και τσακώθηκαν και ο Φίλιππος την παράτησε σε ένα μπαρ. Εκεί ένας αλήτης έριξε χάπι στο ποτό με σκοπό να την βιάσει! Στο τσακ γλίτωσε το κορίτσι μας! Τι σόι άντρας είναι αυτός που αφήνει τη γυναίκα του να πάθει τέτοιο κακό; Δεν ξέρω… Εγώ δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου”, του λέει και ο Στέφανος μένει άφωνος και με την σειρά του το αναφέρει στον Στάθη και τον ρωτάει αν όντως ισχύουν όσα του είπε η Ασπασία.

Εκείνος του εξηγεί για το συμβάν με κάθε λεπτομέρεια και οι δύο άντρες καταλαβαίνουν πως η Ασπασία προσπαθεί να βάλει “φωτιά” στο ζευγάρι. Λίγο αργότερα, ο Στάθης ζητάει εξηγήσεις από την Ασπασία για όσα είπε στον Στέφανο, όμως τους ακούει ο Δημοσθένης και έξαλλος την διώχνει από την Μαδρίτη. “Σε τρεις ώρες φεύγει η επόμενη πτήση για Αθήνα! Σου κλείνω εισιτήριο! Θα μείνεις Αθήνα και μην τολμήσεις να εμφανιστείς στη Μάνη!”, της τονίζει.

Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος ομολογεί στον Λυκούργο τον λόγο που χώρισε την Μυρτάλη, ενώ ο Παναγιώτης, την ίδια στιγμή επιστέφει στο σπίτι του και επιτίθεται άγρια στην Ολυμπία χτυπώντας, με αφορμή την απόλυση του.

Εκείνη τρομοκρατημένη το βάζει στα πόδια, βρίσκει καταφύγιο στην Μαργαρίτα και της ζητάει βοήθεια για να τον καταγγείλει.

Λίγο αργότερα, ο Σωκράτης επισκέπτεται το ανθοπωλείο της Μαρίνας και καταφέρνει να την ταράξει με την παρουσία του. “Θα πάρω κι αυτό. Θέλω να το δώσεις την κόρη σας, από μένα! Είναι πανέξυπνη και πολύ χαριτωμένη…την ερωτεύτηκα με το που την είδα! Μία τέτοια κόρη ονειρεύομαι να κάνω και εγώ!”, της λέει κι εκείνη χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *