Η γη της ελιάς: Ποιον χτυπάει και δέρνει ο Αλέξης;

Η γη της ελιάς: Ποιον χτυπάει και δέρνει ο Αλέξης;Η γη της ελιάς: Ποιον χτυπάει και δέρνει ο Αλέξης;

Η γη της ελιάς: Ο Παναγιώτης βρίσκει το χαρτάκι με το τηλέφωνο της Μαργαρίτας, της τηλεφωνεί, την απειλεί και την βρίζει… Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: Η παρέα επιστρέφει χαρούμενη από την Μαδρίτη

Ο Παναγιώτης βρίσκει το χαρτάκι με το τηλέφωνο της Μαργαρίτας, της τηλεφωνεί, την απειλεί και την βρίζει:«Άκου να δεις ξεφτιλισμένη..μακριά από το σπίτι μου και την γυναίκα μου! Μαζέψου εσύ κι άσε μας ήσυχους, γιατί θα σε βρει μεγάλη συμφορά! Άντε στον αγύριστο, κι όταν με βλέπεις, ν’ αλλάζεις δρόμο!» Κλείνει το τηλέφωνο και δέρνει την Ολυμπία ξανά. Αφού την βρίζει την κλειδώνει στο σπίτι και φεύγει. Η Ολυμπία παίρνει ένα σακ-βουαγιάζ κι αρχίζει να το γεμίζει ρούχα, κλαίγοντας. Το σκάει από το παράθυρο και πηγαίνει στο σπίτι της Μαργαρίτας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στέφανος Κάνει Πίσω Και Συγχωρεί Τον Στάθη

Αργότερα ο Πανγιώτης επιστρέφει και αφού δεν την βρίσκει εκεί πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι της Μαργαρίτας και χτυπάει την πόρτα:«Ανοίχτε γιατί θα την σπάσω! Δεν έχει καμιά δουλειά εδώ! Η θέση της είναι στο σπίτι της, με τον άντρα της!»

Πάει να μπει με το ζόρι μέσα, ο Αλέξης του φράζει τη είσοδο. Ο Παναγιώτης πάει να τον σπρώξει, του δίνει μια μπουνιά αλλά έτσι όπως είναι ζαλισμένος αστοχεί και τον παίρνει ξώφαλτσα. Ο Αλέξης τον χτυπάει αυτός, τον δέρνει και τον αναγκάζει να φύγει: «Θα μου το πληρώσετε, καθίκια! Θα μου το πληρώσετε πολύ ακριβά!»

Η παρέα έχει επιστρέψει χαρούμενη κι ευτυχισμένη από την Μαδρίτη. Την ίδια ώρα η Μαργαρίτα με τον Αλέξη πηγαίνουν την Ολυμπία στο σπίτι της Χάιδως.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέο κύκλωμα ναρκωτικών στη Μάνη

Ο Λυκούργος προσφέρεται να βοηθήσει και να την καθοδηγήσει:«Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε συστηματικά κι οργανωμένα. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πας να σε εξετάσει ο ιατροδικαστής και μετά να γίνει η καταγγελία στο τμήμα. Άκουσε με, κορίτσι μου! Δεν μπορείς να το ρισκάρεις και να σε βρει καμιά μεγαλύτερη συμφορά. Αν κάνεις την καταγγελία, θα τον τσιμπήσουν αμέσως! Μην το καθυστερείς, θα λήξει το αυτόφωρο σήμερα!»

Η άτυχη κοπέλα φοβάται πολύ όμως και διστάζει. Ο Λυκούργος δεν θα αφήσει να περάσει έτσι όμως αυτή η κατάσταση:«Τότε θα φροντίσω να του κοινοποιήσω άμεσα την αίτηση διαζυγίου!»

πηγή

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος εκβιάζει την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Άγρια δολοφονική επίθεση δέχονται Μαργαρίτα και Αθηνά

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *