Μαύρο Ρόδο: ο Θέμης πυροβολεί τον Βίκο και τον πετυχαίνει!

Μαύρο Ρόδο: ο Θέμης πυροβολεί τον Βίκο και τον πετυχαίνει!

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει μπρος το αυτοκίνητο του και φεύγει. Λίγο αργότερα μιλάει με την Αγγελική στο τηλέφωνο, χωρίς να ξέρει πως τον παρακολουθεί ο Θέμης. Εκείνος βγάζει το όπλο του, στέκεται δίπλα στο αμάξι του και τον πυροβολεί… Διαβάστε όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Μαύρο Ρόδο.Μαύρο Ρόδο: ο Θέμης πυροβολεί τον Βίκο και τον πετυχαίνει!

Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: ο Βίκος ημιλιπόθυμος αιμορραγεί

Η Αυξεντία τηλεφωνεί στον Μανόλη και του ζητάει βοήθεια. “Θα ήθελα αύριο όσο πιο νωρίς γίνετε, ακόμα και νύχτα αν είναι δυνατόν να πάμε στην Παλιόβρυση”, του λέει.Μαύρο Ρόδο: ο Θέμης πυροβολεί τον Βίκο και τον πετυχαίνει!

Εν τω μεταξύ ο Θέμης παίρνει τηλέφωνο στην Κύρα και της λέει να βγει έξω. Εκείνη βγαίνει δήθεν αναστατωμένη. Κοιτάζει εκπληκτική και τους δυο και ζητάει να της πουν τι συμβαίνει. “Τι αγωγή παίρνει ο κύριος; Α και σε τι όνομα του τη δίνεις, γιατί μου λέει ότι τον γνωρίζεις με άλλο”, της λέει ο Θέμης.

Ο Βίκος νευριάζει και κλείνει απότομα την πόρτα του αυτοκινήτου, ενώ ο Θέμης προλαβαίνει να χώσει τι κεφάλι του από το παράθυρο του συνοδηγού: “Κύριε Θάνο Παπαλέξη για που το βάλατε; Δεν τελείωσε εδώ η μέρα μας”, λέει ειρωνικά στον Βίκο.

Ο Βίκος βάζει μπρος το αυτοκίνητο του και φεύγει. Λίγο αργότερα μιλάει με την Αγγελική στο τηλέφωνο, χωρίς να ξέρει πως τον παρακολουθεί ο Θέμης. Εκείνος βγάζει το όπλο του, στέκεται δίπλα στο αμάξι του και τον πυροβολεί.

Ο Βίκος ουρλιάζει από τον πόνο. “Εσύ το έκανες στον εαυτό σου. Έπιασες στο στόμα σου τη γυναίκα μου και την κόρη μου, τι περίμενες; Θα το άφηνα έτσι; Και τώρα θα λύσουμε ένα θεματάκι ακόμα”, του λέει ο Θέμης.

Τον βγάζει έξω από το αυτοκίνητο του και με βία τον πετάει στη θέση του συνοδηγού στο δικό του τζιπ. “Απόψε το εργάκι ρίχνει τίτλους τέλους. Υπάρχουν δύο τέλη. Διαλέγεις και παίρνεις: Ή θα φύγεις όμορφα στην Αθήνα και δεν θα σε ξαναδούμε ή θα πνιγείς στο ίδιο σου το αίμα”, του λέει, βάζει μπρος και φεύγει.

Φτάνουν στο πάρκινγκ του μαγαζιού του, ο Βίκος τον παρακαλά να τον αφήσει να πάει στο νοσοκομείο κι εκείνος αρνείται. Στο σημείο φτάνει η Αλεξία, ο Θέμης της φωνάζει να φύγει, όμως εκείνη προλαβαίνει να δει τον Βίκο ημιλιπόθυμο να αιμορραγεί και σοκάρεται.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *