Παγιδευμένοι: Ραβασάκια – φωτιά καίνε κόσμο μέσα από τις φυλακές

Παγιδευμένοι: Ραβασάκια – φωτιά καίνε κόσμο μέσα από τις φυλακέςΟ Άγγελος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση, ετοιμάζει κάποια ραβασάκια – φωτιά, τα οποία θα στείλει μέσα από τις φυλακές στους ανθρώπους που του κατέστρεψαν τη ζωή, στη σειρά Παγιδευμένοι.Παγιδευμένοι: Ραβασάκια – φωτιά καίνε κόσμο μέσα από τις φυλακές

Παγιδευμένοι

Ενώ ο Δημήτρης και η Άννα έχουν πει το τελευταίο αντίο, οι δρόμοι τους θα ενωθούν ξανά, εξαιτίας του Άγγελου. Εκείνος θα φροντίσει να καταστρέψει τις δύο οικογένειες που ξεκίνησαν πόλεμο εναντίον του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Έρχεται ο Παντελής junior

Ο πόλεμος με τα ραβασάκια

Το ένα ραβασάκι στέλνεται από κοινού στην Άννα και τον Δημήτρη. Μέσα σε αυτό, αναγράφεται αναλυτικά η παράνομη κίνησή τους να κλέψουν τις οδοντόβουρτσες από το σπίτι του καθηγητή. Αυτό το είχε αποκαλύψει η ίδια η Άννα στον Άγγελο, όταν έκαναν ακόμη παρέα. Εάν έρθει στο φως, θα ασκηθεί ποινική δίωξη στον εισαγγελέα και την δικηγόρο!

Παγιδευμένοι: Ραβασάκια – φωτιά καίνε κόσμο μέσα από τις φυλακές

Το δεύτερο ραβασάκι στέλνεται στον Θοδωρή. Μέσα σε αυτό αναγράφεται πως την ημέρα της αποφυλάκισής του, ο νεαρός έκανε μία βόλτα με τον Κοσμά. Έκτοτε, ο Κοσμάς εξαφανίστηκε…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Να βρεις μία σαν τη Βασιλική, όχι τη Βασιλική»

Το τρίτο ραβασάκι πηγαίνει στον πατέρα του. Μέσα σε αυτό δεν αναγράφεται τίποτα, απλώς στέλνεται το πλαστό πτυχίο νομικής, που έχει στα χέρια του εδώ και χρόνια. Οι πρωταγωνιστές λαμβάνουν τα μηνύματα του Άγγελου και τρομοκρατούνται.

Παγιδευμένοι: Ραβασάκια – φωτιά καίνε κόσμο μέσα από τις φυλακές

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *