Σασμός: Ο γάμος Αστέρη- Αργυρώς επιτέλους θα γίνει και θα ενωθούν για πάντα όπως τους αξίζει

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο γάμος που ανέβαλαν ο Αστέρης και η Αργυρώ την τελευταία στιγμή επιτέλους θα γίνει και οι δυο τους θα ενωθούν για πάντα, ακριβώς όπως τους αξίζει..

Σασμός: Ο γάμος Αστέρη- Αργυρώς επιτέλους θα γίνει και θα ενωθούν για πάντα όπως τους αξίζει

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο γάμος που ανέβαλαν ο Αστέρης και η Αργυρώ την τελευταία στιγμή επιτέλους θα γίνει και οι δυο τους θα ενωθούν για πάντα, ακριβώς όπως τους αξίζει..

Πάρω το μισός των χρόνων και το αίμα που έχει συσσωρευτεί γύρω τους ο Αστέρης και η Αργυρώ συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωριά και αποφασίζουν να αφήσουν τα πάντα πίσω τους και να είναι μαζί.

Όμως την ίδια στιγμή πίσω στην Κρήτη ο Αντρέας ετοιμάζει τη δική του εκδίκηση απέναντι στον Μαθιό και μόλις αποφυλακίζεται ετοιμάζεται να χτυπήσει.

Η απόφαση του Μαθιού να παραδοθεί παίρνοντας πάνω του τον φόνο του Λάζαρου ώστε να την γλυτώσει η έγκυος Βασιλική έχει πέσει σαν βόμβα στην Άνω Ποριά και για άλλη μια φορά το χωριό είναι ανάστατο.

Το ίδιο και η Αργυρώ που έχει θυμώσει με όλη την οικογένεια Σταματάκη και με τον Αστέρη, ο οποίος τώρα που ο αδερφός του βρίσκεται στη φυλακή στέκεται στο πλευρό του ενώ ξέρει ότι είναι ένας στυγνός δολοφόνος.

Πικραμένη από τη στάση του αποφασίζει να πάρει τον Πετράκη και να φύγει για την Αθήνα ώστε να καθαρίσει το μυαλό της μένοντας μακριά από το αίμα που συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και τον πόνο, που ξυπνάει μέσα της το νησί.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, εκδίκηση όμως θέλει και ο Ανδρέας ο οποίος είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει τον Μαθιό και όλους τους Σταματάκηδες για το κακό που έχουν κάνει στους δικούς του.

Και έχει ήδη καταστρώσει το σχέδιο του για να χτυπήσει περιμένοντας πάντα την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να τρομάξει τον Μαθιό και να μην τον αφήσει να διαφύγει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης παίρνει την είδηση απευθείας από τη Μαδρίτη

Για την ώρα όμως ο Σταματάκης βρίσκεται στο κελί. Χρειάζεται να κάνει υπομονή. Αντίθετα ο Αστέρης δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την φυγή της Αργυρώς και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει που βρίσκεται για να την φέρει πίσω.

Νιώθει πως για άλλη μια φορά οι οικογένειες τους και το παρελθόν, τους στερούν την ευτυχία την οποία είχαν αγκαλιάσει και δεν σκοπεύει να την χάσει πάλι μέσα από τα χέρια του. Το ίδιο όμως νιώθει και εκείνη τώρα που βρίσκεται μακριά.

Συνειδητοποιεί ότι ο μόνος που τιμωρεί είναι ο εαυτός της καθώς έτσι στερείται το μοναδικό άνθρωπο που μιλούσε στην ψυχή και την καρδιά της. Έναν άνθρωπο που δεν κρύφτηκε ποτέ, πλήρωσε για τα δικά του σφάλματα και ήταν πρόθυμος να θυσιάσει τη ζωή του για να σώσει την δική της.

Ο Αστέρης, αυτός που την αγαπάει αληθινά δε φταίει σε τίποτα για όσα έκανε ο αδερφός του και η μάνα τους. Και πολύ σύντομα θα έχει την ευκαιρία να του τα πει όλα αυτά κατά πρόσωπο καθώς ο Αστέρης θα καταφέρει να την εντοπίσει στην Αθήνα και θα τρέξει κοντά της.

Θα της δείξει ότι είναι εκεί, δίπλα της και δε σκοπεύει να την αφήσει ξανά μόνη και η Αργυρώ θα πέσει στην αγκαλιά του έτοιμη με τη σειρά της να κάνει τα πάντα για να σβήσει όσα τους χωρίζουν και να είναι ξανά μαζί. Ο γάμος που ανέβαλαν την τελευταία στιγμή επιτέλους θα γίνει και οι δυο τους θα ενωθούν για πάντα, ακριβώς όπως τους αξίζει.

Μόνο που μέχρι να γίνει αυτό θα ζήσουν μερικές ανατροπές και αρκετές φουρτούνες ακόμη. Πριν από τον Αστέρη, αυτή που πρώτη θα καταφέρει να εντοπίσει την κόρη της στην Αθήνα είναι η Μαρίνα που επίσης την αναζητά και ανησυχεί γι’ αυτήν.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς συλλαμβάνεται

Ξέροντας σε τι κατάσταση βρισκόταν η Αργυρώ τις τελευταίες μέρες πριν πάρει την απόφαση να φύγει από την Κρήτη, η Μαρίνα έχει τρελαθεί από την αγωνία της και φυσικά αυτό που βασανίζει το μυαλό της, είναι ένα μεγάλο γιατί.

Γιατί οργίστηκε τόσο πολύ με τον Αστέρη, ώστε ένιωσε ότι οι δυο τους δεν είχαν άλλη λύση πέρα από τον χωρισμό και τί ήταν αυτό που ξύπνησε ξανά μέσα της το μίσος για τους Σταματάκηδες.

Το πρώτο πράγμα που την ρώτα όταν τη συναντά ξανά είναι αυτό, νιώθοντας ότι η ομολογία του Μαθιού ότι σκότωσε το Λάζαρο δεν μπορεί να ήταν αυτό που πυροδότησε την έκρηξη της.

Στο μεταξύ όμως πίσω στο χωριό και αυτή η ομολογία καταρρίπτεται όταν ο Μανώλης εμφανίζεται στο δρόμο και καταθέτει στον Αντώνη ότι ο Μαθιός δεν μπορεί να έκανε το φόνο αφού εκείνη την ώρα βρισκόταν κάπου αλλού.

Το άλλοθι αυτό είναι αρκετό για να αναγκάσει τον Φραγκιαδάκη να τον αφήσει ελεύθερο. Η Βασιλική τρέχει ανακουφισμένη να αγκαλιάσει ξανά τον άντρα που έγινε θυσία για εκείνη.

Θέλει να πιστεύει ότι τώρα πια οι δυο τους είναι ελεύθεροι να κάνουν μία νέα αρχή μεγαλώνοντας μαζί το παιδί που σαν δώρο τους έδωσε η μοίρα για να αντισταθμίσει το τραγικό χαμό του Νικηφόρου.

Όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και εγκυμονεί θανάσιμους κινδύνους για τους Σταματάκηδες. Ο δρόμος για να πάρει ο Ανδρέας την πολυπόθητη εκδίκηση του είναι ανοιχτός και οι δολοφόνοι του περιμένουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και το νέο μπαμ θα έρθει πολύ σύντομα. Με δεδομένο ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης, που υποδύεται τον Ανδρέα θα αποχωρήσει σε μερικές εβδομάδες από την σειρά οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και σίγουρα αιματοβαμμένες.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *