Η Γη της Ελιάς: Στο πλευρό της πάντα ο φύλακας άγγελός της

 

Η Γη της Ελιάς: Στο πλευρό της πάντα ο φύλακας άγγελός της

Η Γη της Ελιάς: Στο πλευρό της πάντα ο φύλακας άγγελός της

 

Η Βασιλική χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της από τον ξαφνικό θάνατο του Φίλιππου, ενώ όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», στο πλευρό της θα σταθεί φύλακας άγγελός της, ο Μιλτιάδης.

Ο Μιλτιάδης θα σταθεί φύλακας άγγελός της

Ο Μιλτιάδης θα βρεθεί δίπλα στη Βασιλική μετά τον θάνατο του Φίλιππου στηρίζοντας την περισσότερο από όλους, καθώς έχει βαθιά αισθήματα για εκείνη, που όμως δεν αφήνει να εκδηλωθούν σεβόμενος το πένθος της.

Η Βασιλική σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα στον νέο κύκλο της σειράς θα σταθεί και πάλι στα πόδια της και μάλιστα θα κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Ποιος όμως θα είναι ο νέος της σύντροφος ακόμα δεν γνωρίζουμε. Θα είναι άραγε ο Μιλτιάδης ή κάποιο νέο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη Μάνη και θα της πάρει το μυαλό;

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο καθοριστικός ρόλος της Αναχίτ στο τέλος της σειράς

Η Ιφιγένεια Τζόλα που υποδύεται τη Βασιλική στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλέραμα, μίλησε για το ρόλο της λέγοντας ότι αυτό που αγάπησε στον χαρακτήρα που ενσαρκώνει είναι ότι έχει μια ευγενική προσέγγιση των πραγμάτων, κάτι που έχει και η ίδια.

«Πέρα από αυτό θα έλεγα πως και οι δυο αγαπάμε με πάθος. Το γεγονός ότι η Βασιλική έγινε πιο δυναμική είναι κάτι που τη φέρνει λίγο πιο κοντά στον δικό μου χαρακτήρα».

Μιλώντας για τη σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου είπε «Θα παλέψει για τη σχέση τους.

Όταν όμως δει πως ο Φίλιππος έχει πάρει τις αποφάσεις του και πως τα συναισθήματα δεν είναι πλέον τα ίδια, θα προσπαθήσει απλώς να δεχτεί τα νέα δεδομένα, να δώσει χρόνο και να κάνει μια κουβέντα μαζί του προκειμένου να ξεδιαλύνει την κατάσταση».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ερωτευμένος ο Μανόλης – Ποια τον πολιορκεί;

Επίσης η ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα είπε ότι η Βασιλική μετά τον θάνατο του Φίλιππου θα χρειαστεί χρόνο για να σταθεί ξανά στα πόδια της.

«Ο Μιλτιάδης είναι ένα εξαιρετικό παιδί που έχει εκτιμήσει και έχει αγαπήσει πραγματικά η Βασιλική. Θέλει να τη στηρίξει σε όλα» είπε και συνέχισε «Δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι, αλλά το σίγουρο είναι πως θα σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλον, καθώς υπάρχουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός».

Τέλος είπε ότι αυτό που θα ήθελε για τη Βασιλική είναι να τη δει στο τέλος ευτυχισμένη, να έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της, δυναμική, ανεξάρτητη και με ανθρώπους γύρω της που να την αγαπούν.

Από εκεί και πέρα είπε ότι η Βάνα Δημητρίου συνηθίζει να μας εκπλήσσει…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *