Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον ΙσίδωροΈνας ατελείωτος πόλεμος ξεσπά. Μία μάχη, δίχως τέλος, δίχως όρια.. Ο Δημοσθένης και ο Ισίδωρος στέκονται αντιμέτωποι, φτάνοντας στα άκρα, στην γη της ελιάς. Και οι δύο θέλουν να ανέβουν στον “θρόνο” της εξουσίας, να γίνουν Δήμαρχοι της Μάνης και να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο Ισίδωρος έχει αποδείξει, ουκ ολίγες φορές, πως όταν κάτι το θέλει, κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει. Αντίστοιχα, ο Δημοσθένης έχει κάνει γνωστό σε όλους πως είναι ικανός ακόμη και να σκοτώσει, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του!

Έτσι και γίνεται.. Ο Δημοσθένης παλεύει να βγάλει τον Ισίδωρο από τη μέση, με κάθε δυνατό τρόπο, στην γη της ελιάς. Δε διστάζει, μάλιστα, να σκεφτεί και τον θάνατο, ως λύση εξόντωσης.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο

Ο Ισίδωρος στην γη της ελιάς

Ο Ισίδωρος επιμένει στη θέση του Δημάρχου και δεν υποχωρεί, παρά τις πιέσεις τις οικογένειας. Η κατάσταση φτάνει στα άκρα, με αποτέλεσμα οι δυο άντρες να βγάζουν τα όπλα της μάχης έξω..

Η Μάνη έχει διχαστεί: Ποιος είναι ο καλύτερος δήμαρχος και ποιος δίνει τις καλύτερες υποσχέσεις, για ένα καλύτερο αύριο; Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, εάν δε σταματήσει άμεσα αυτός ο πόλεμος. Η ζωή του Ισίδωρου, κινδυνεύει..Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Φωτιά στα χωράφια των Στεφανέων – Τα χάνουν όλα

Η γη της ελιάς: Έγγυος η Ιουλία, αλλά από ποιόν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *