Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα δηλητηριάζει την πεθερά της

Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, η Αλεξάνδρα τα βάζει με την ίδια της την πεθερά, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το ατύχημα που έπαθε ο Μάρκος με το αυτοκίνητο.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα δηλητηριάζει την πεθερά της

Έρωτας φυγάς

Ο νεαρός, μόλις είδε την αγαπημένη του να τον απαρνείται και να στέκεται πλάι στον σύζυγό της, έχασε το μυαλό του. Μέσα του πίστεψε πως η Αλεξάνδρα θαμπώθηκε από τα λεφτά κι έκανε τα πάντα, για να παντρευτεί τον Δεμερτζή.

Μη μπορώντας να πιστέψει αυτή την ήττα, ο Μάρκος μπήκε στο αμάξι και οδήγησε σαν τρελός… μέχρι που έπεσε σε έναν δέντρο και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Για καλή του τύχη, ο Στέφανος ήταν πάλι εκεί και τον έσωσε.

Η Μαργέτα σε κώμα

Η Αλεξάνδρα ενημερώνεται για το τροχαίο του αγαπημένου της και θολώνει. Θεωρεί πως είναι η καλύτερη στιγμή να τον επισκεφτεί, καθώς τώρα που είναι στο νοσοκομείο θα καταφέρει ο Μάρκος να την ακούσει.

 

Έτσι, ζητάει βοήθεια από τον Μιχάλη. Το μόνο που θέλει να πετύχει η Αλεξάνδρα, είναι να ξεφύγει για λίγες ώρες από την επίβλεψη της πεθεράς της, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

 

Εκείνος αρχικά είναι διστακτικός, αλλά τελικά αποφασίζει να την βοηθήσει και μάλιστα την προμηθεύει υπνωτικά χάπια για να τα δώσει στην πεθερά της. Ο Ιάσονας λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι κι έτσι εκείνη μπορεί να πάει στο νοσοκομείο..

Η Μαργέτα πέφτει για ύπνο και δεν αντιλαμβάνεται πως η νύφη της το έσκασε! Θα καταφέρει η Αλεξάνδρα να πει όσα νιώθει στον Μάρκο;

 

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα δηλητηριάζει την πεθερά της

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *