Η γη της ελιάς: Έγγυος η Ιουλία, αλλά από ποιόν;

 

Η γη της ελιάς: Έγγυος η Ιουλία, αλλά από ποιόν;

Η γη της ελιάς: Έγγυος η Ιουλία, αλλά από ποιόν;

Η γη της ελιάς: Ο Γιώργης και η Ιουλία είναι πλέον τυπικά και μόνο παντρεμένοι μιας και οι καρδιές τους είναι ανήκουν άλλου….

Η γη της ελιάς: Έγκυος η Ιουλία;

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί εντελώς και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε από την στιγμή που άρχισαν να κοιτάνε άλλου! Ο Γιώργης και η Ιουλία είναι πλέον τυπικά και μόνο παντρεμένοι μιας και οι καρδιές τους είναι ανήκουν άλλου.Η γη της ελιάς: Έγγυος η Ιουλία, αλλά από ποιόν;

Κανείς από τους δυο δεν κάνει το πρώτο βήμα για να μιλήσει ανοιχτά. Έτσι λοιπόν, ο Γιώργης παίρνει την απόφαση να της ζητήσει να κάνουν μια ξεκάθαρη συζήτηση χωρίς περιστροφές για το μέλλον της σχέσης τους, το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν μπορεί να είναι κοινό.

Ο Κουράκος ανοίγει την συζήτηση και της ζητάει να μιλήσουν σοβαρά. Εκείνη αν και στην καρδιά της έχει μόνο τον Στάθη, φαίνεται να μην έχει στο μυαλό της το διαζύγιο, όμως ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος κι αυτή τη φορά η απόφαση του είναι μονόδρομος.

Η εξέλιξη αυτή είναι σίγουρα κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε στην αγαπημένη σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς η Ιουλία είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να ξανά προσπαθήσει για παιδί, έπειτα από τις αποτυχημένες προσπάθειες, στον πρώτο κύκλο, με τον Γιώργη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα επόμενα επεισόδια, η Ιουλία θα έχει κάποια αδιαθεσία και όλα τα συμπτώματα θα την οδηγήσουν σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Εγκυμοσύνη! Όμως δεν θα είναι έγκυος από τον σύζυγό της!

Ο γάμος της με τον αστυνόμο, παρά τις προσπάθειες, έχει φτάσει στο τέλος κι εκείνη γυρίζει στην αγκαλιά του Στάθη, ο οποίος είναι και ο έρωτας της ζωής της. Οι δυο τους θα αφεθούν στο πάθος τους, η φλόγα του έρωτας τους θα φουντώσει και θα περάσουν μαζί πολλές νύχτες, οι οποίες θα την πλημμυρίσουν από ευτυχία μέχρι να πρώτα συμπτώματα εγκυμοσύνης να της χτυπήσουν το καμπανάκι!

Ο πανικός θα την κυριεύσει καθώς γνωρίζει πως το παιδί είναι του Στάθη. Πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία τελικά; Η συνέχεια επί της οθόνης…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *