Σασμός: Η Αργυρώ κληρονομεί τα χωράφια του Αγγέλου

Σασμός: Η Αργυρώ κληρονομεί τα χωράφια του ΑγγέλουΈνας νέος πόλεμος θα ξεσπάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, αφού η Αργυρώ θα πάρει υπό την κατοχή της τα χωράφια του Άγγελου Βρουλάκη, ο οποίος τόσο άδικα έφυγε από την ζωή.Σασμός: Η Αργυρώ κληρονομεί τα χωράφια του Αγγέλου

ΣΑΣΜΟΣ

Η Αργυρώ κληρονομεί τα χωράφια του Αγγέλου Βρουλάκη

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την διαθήκη του ο Άγγελος αφήνει όλα τα χωράφια στην Αργυρώ, αλλά και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην πολυαγαπημένη του Άσπα. Όταν η Καλλιόπη και ο Μαθιός θα πληροφορηθούν πως ένα μέρος της περιουσίας τους πέρασε στους Βρουλάκηδες και ειδικά στην Αργυρώ θα γίνουν έξαλλοι.

Σασμός: Η Αργυρώ κληρονομεί τα χωράφια του Αγγέλου

Η οργή της Καλλιόπης θα είναι τέτοια που δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα ξεσηκώσει τους πάντες με σκοπό να αποκατασταθεί όλο αυτό. Η ίδια μάλιστα θα φτάσει σε σημείο να βάλει φωτιά στα κτήματα, αλλά τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω. Έτσι, ένας νέος πόλεμος με αφορμή τα χωράφια του Άγγελου που θα περάσουν στην Αργυρώ, θα ξεσπάσει στην σειρά Σασμός με ανυπολόγιστες συνέπειες….

πηγή

Σασμός: χαμός με τη διαθήκη του Άγγελου!

Αφήστε μια απάντηση