Πανσέληνος Νοεμβρίου: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος Νοεμβρίου: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Γνωστή και ως Σελήνη του Κάστορα, η πανσέληνος του Νοεμβρίου είναι η τελευταία έκλειψη μέχρι το 2023, οπότε σίγουρα θα θέλετε να μάθετε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας.Πανσέληνος Νοεμβρίου: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η τελευταία πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και φέρνει αποκαλύψεις και συγκλονιστικά μυστικά – ιδίως όσον αφορά τις σχέσεις.

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια από την Πανσέληνο – Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού
Κριός

Κάτι δραματικό μπορεί γίνει όσον αφορά την οικονομική σας κατάσταση με αυτή την πανσέληνο, Κριοί. Μετρητά και άλλοι υλικοί πόροι μπορεί να έρθουν ή να φύγουν γρήγορα, αλλά και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες ή απρόοπτα που αφορούν οικονομικές συναλλαγές. Αυτή η σελήνη είναι σίγουρα ταραχώδης, αλλά μόλις τα πράγματα μπουν στη θέση τους, πιθανόν να διαπιστώσετε ότι οι πηγές εισοδήματός σας είναι πιο ασφαλείς από ποτέ. Προσοχή σε απάτες.

Ταύρος

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει στο ζώδιό σας, Ταύροι, και βάζει στο παιχνίδι τον χαοτικό πλανήτη Ουρανό, οπότε να είστε έτοιμοι για εξελίξεις. Βρίσκεστε εν μέσω μιας μεγάλης μεταμόρφωσης που αφορά την ταυτότητα και τις σχέσεις σας σε όλο αυτόν τον κύκλο εκλείψεων, και αυτή η σελήνη θα σας ωθήσει περισσότερο στις αλλαγές. Μπορεί στην αρχή να σας φανούν άβολες, αλλά σκεφτείτε ότι είναι απαραίτητο να γίνουν για να εξελιχθείτε.

 

Δίδυμος

Η πάντα προσαρμοστική φύση σας σας κάνει καλά εξοπλισμένους για τις εκλείψεις, Δίδυμοι. Αλλά αυτή τη φορά, το χάος του σύμπαντος μπορεί να σας καταβάλει περισσότερο από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε από άποψη ενέργειας. Αυτή η σελήνη είναι μια σημαντική στιγμή για να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας που σχετίζονται με την αυτοφροντίδα. Η ιεράρχηση του χρόνου είναι απαραίτητη.

Διαβάστε Επίσης  Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από 14 ως 28 Οκτωβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

Καρκίνος

Είστε άνθρωποι της συνήθειας Καρκίνοι, αλλά αυτή η έκλειψη μπορεί να σας ζητήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας. Ίσως επανεξετάσετε τις φιλίες σας ή μπορεί να ανακαλύψετε την αίσθηση του ανήκειν σε ένα απροσδόκητο μέρος. Ενώ είναι ωραίο να μένετε πιστοί στις σχέσεις σας, ίσως ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε νέες συνδέσεις και συνεργασίες που είναι πιο ευθυγραμμισμένες με αυτό που είστε σήμερα.

 

Λέων

Η επαγγελματική σας ζωή βρίσκεται στο προσκήνιο και ξαφνικές αλλαγές μπορεί να γίνουν κάτω από αυτή την έκλειψη. Κάποιες εργασίες μπορεί να καταλήξουν σε μια γρήγορη ή απροσδόκητη κατάληξη, προκειμένου να έρθουν μεγαλύτερες ευκαιρίες, ή μια εκπληκτική πρόταση που σχετίζεται με δουλειά θα έρθει εκεί που δεν το περιμένετε.

 

Παρθένος

Ως ζώδιο της γης, προτιμάτε τη σταθερότητα και την πρακτικότητα, Παρθένοι. Αλλά κάτω από αυτή την έκλειψη, ίσως ήρθε η ώρα για αλλαγές, να βουτήξετε κατευθείαν στα βαθιά και να κυνηγήσετε τις πιο μεγάλες φιλοδοξίες σας. Αυτή η σελήνη σας σας προκαλεί να εξερευνήσετε νέα πράγματα. Η προοπτική σας αλλάζει είτε είστε έτοιμοι είτε όχι, οπότε προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων και να πείτε ναι στις νέες περιπέτειες.

 

Ζυγός

Αποκαλύψεις και πικάντικα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια με αυτή την πανσέληνο. Μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε πέρα από την επιφάνεια των προθέσεων των άλλων ανθρώπων ή ακόμη και να δείτε πιο καθαρά τις δικές σας επιθυμίες. Μην τρέχετε να ξεφύγετε από την αλήθεια ή να κρυφτείτε από αυτό που υπάρχει μέσα σας.

 

Σκορπιός

Αν βρίσκεστε σε στασιμότητα σε μια τρέχουσα συνεργασία, Σκορπιοί, αυτή η έκλειψη μπορεί να είναι ο «σεισμός» που χρειάζεστε για να προχωρήσετε μπροστά. Η δυναμική των σχέσεων μπορεί να αλλάξει γρήγορα, πληροφορίες που αφορούν έναν σύντροφο θα μπορούσαν να έρθουν στην επιφάνεια ή ακόμη και ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Μπορεί ακόμη και παλιοί έρωτες να επιστρέψουν. Όπως και να έχει, η αλλαγή συμβαίνει και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Διαβάστε Επίσης  Πως αντιδρούν τα ζώδια στην καταπίεση

 

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος έχει τη δύναμη να διαταράξει εντελώς τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και να φέρει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά σας, Τοξότες – αλλά ίσως να είναι για καλό. Είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε τις παλιές συνήθειες, αλλά κατά τη διάρκεια της εποχής των εκλείψεων, αυτό μπορεί να συμβεί γρήγορα.

Είστε από τη φύση σας αυθόρμητοι και προσαρμόζεστε εύκολα στις αλλαγές ή ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Μπορεί να φαίνεται χαοτικό στην αρχή, αλλά πάντα βρίσκετε τον δρόμο σας.

 

Αιγόκερως

Μην αφήνετε τα πάθη σας σε δεύτερη μοίρα, Αιγόκεροι. Αυτή η έκλειψη ξεκαθαρίζει τα συναισθήματά σας και δίνει χώρο για νέα πράγματα. Είτε αφορά μια νέα σχέση, είτε μια δημιουργική επαγγελματική πρόταση, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αφεθείτε στο καινούργιο.

 

Υδροχόος

Αυτή η πανσέληνος φέρνει ανακατατάξεις στο σπίτι σας, Υδροχόοι. Η οικογενειακή σας κατάσταση ή οι ευθύνες σας μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά, ή μπορεί κάποια οικογενειακά μυστικά να έρθουν στο φως. Οι εναλλαγές στη διάθεση σας θα είναι σκληρές, αλλά θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε κάποια από τα βαρύτερα συναισθήματα που κουβαλάτε εδώ και πολύ καιρό.

 

Ιχθύες

Είστε πολυάσχολα ψαράκια με αυτή την Πανσέληνο και τρέχετε να τα προλάβετε όλα. Συζητήσεις μπορεί να σας αποκαλύψουν συγκλονιστικά μυστικά και ευκαιρίες παρουσιάζονται. Κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά και τις κεραίες σας τεντωμένες και μην ξεχνάτε να ακούτε και τη διαίσθησή σας

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *