Η Γη της Ελιάς: H Μυρτάλη ομολογεί στην Ιουλία ότι είναι έγκυος

Με μια τρομερή αποκάλυψη θα έρθουμε αντιμέτωποι, σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της Ελιάς. H Μυρτάλη ομολογεί στην Ιουλία ότι είναι έγκυος! Η ίδια μάλιστα, από τη στιγμή που μαθαίνει ότι είναι έγκυος είναι ιδιαίτερα ανήσυχη. Ποιανού είναι άραγε το παιδί;Η Γη της Ελιάς: H Μυρτάλη ομολογεί στην Ιουλία ότι είναι έγκυος

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Μυρτάλη λέει στην Ιουλία πως είναι έγκυος

Η Μυρτάλη φαίνεται να έχει αμφιβολίες για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που θα φέρει στον κόσμο. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι δεν έχει έναν άνθρωπο κοντά της πλέον να πει μια λέξη, να την βοηθήσει ψυχολογικά και πρακτικά. Όλες οι φίλες και οι φίλοι της – λόγω της ακραίας συμπεριφοράς που επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα – έχουν απομακρυνθεί από δίπλα της, γεγονός που την στεναχωρεί.

Ο μόνος άνθρωπος που της έχει απομείνει, είναι η θεία της η Ιουλία στην οποία σπεύδει να μοιραστεί την είδηση της εγκυμοσύνης της. «Ιουλία είμαι έγκυος» θα δούμε να της λέει με τρεμάμενη φωνή. Η Ιουλία μόλις ακούει για την εγκυμοσύνη της Μυρτάλης ξαφνιάζεται αλλά παράλληλα δείχνει να χαίρεται που η αγαπημένη της ανιψιά θα γίνει μανούλα.

Την ίδια ώρα όμως βλέπει την ανιψιά της πολύ αγχωμένη μη μπορώντας να εξηγήσει το γιατί. Οι απαντήσεις της Μυρτάλης προβληματίζουν ακόμη περισσότερο την Ιουλία καθώς η ανιψιά της αποφεύγει με τρόπο να μπει σε λεπτομέρειες γύρω από την προσωπική της ζωή.

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Ακάλεστη η Μυρτάλη στον γάμο της Ισμήνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *