Σασμός: η γιαγιά αποφασίζει να μιλήσει και προκαλεί σεισμό!

Σασμός: η γιαγιά αποφασίζει να μιλήσει και προκαλεί σεισμό!Σασμός: Ενώ Αστέρης και Αργυρώ αποχαιρετιούνται, νομίζοντας πως δίνουν τον επίλογο της σχέσης που τους βασάνισε, ο Μαθιός με τη Βασιλική πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Νεόνυμφοι, περνούν τις ημέρες τους αγκαλιασμένοι, μακριά από έγνοιες και προβλήματα. Έξω από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού τους, όμως, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.Σασμός: η γιαγιά αποφασίζει να μιλήσει και προκαλεί σεισμό!

ΣΑΣΜΟΣ

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ομολογεί στη Μαρίνα

Ο Αντώνης συνεχίζει να ψάχνει απαντήσεις, πιέζοντας τον παπα-Μιχάλη να του πει όσα ξέρει, όμως μάταια… Όσο για τη γιαγιά Ειρήνη, είναι πια αναγκασμένη να μιλήσει στη Μαρίνα, δίνοντάς της εξηγήσεις για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια.

Οι λογαριασμοί που έχουν μείνει ανοιχτοί αφορούν το γάμο της με τον Μάρκο, όμως η γιαγιά ακόμη φοβάται να αποκαλύψει την αλήθεια. Το γεγονός ότι εκείνη έσπρωξε το γιο της στο προξενιό, ώστε να τον κρατήσει μακριά από την Ανθούλα, τη βασανίζει.

Η Μαρίνα, που έχει καταλάβει ότι κάτι της κρύβει, την πιέζει για απαντήσεις και, έπειτα από πολλή σκέψη, η γιαγιά αποφασίζει να της μιλήσει. Και αυτήν τη φορά θα της πει τα πάντα για το παρελθόν, αλλά και για το χρέος που τη βαραίνει…

Ο Μανόλης γνωρίζει τη Νάντια στους γονείς του και στη συνέχεια πηγαίνουν επίσκεψη στο σπίτι της Βασιλικής. Αυτή, ακούγοντας την ιστορία της κοπέλας και τα όσα έχει περάσει μέχρι τώρα, συγκινείται πολύ και της εκφράζει τη συμπόνοια της.

Στο μεταξύ, κι ενώ πλησιάζει η ώρα που θα ανοίξει η διαθήκη του Άγγελου, ο παπα-Μιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι. Ο Παύλος συναντιέται με την Καλλιόπη και αρχίζουν ξανά να εκτοξεύουν απειλές ο ένας στον άλλο, ενώ ο Μαθιός, χωρίς να το γνωρίζει η γυναίκα του, στέκεται πλάι στον Νικηφόρο, ο οποίος προπονείται στο σημάδι.

Ξαφνικά, στο χωριό κυκλοφορεί η είδηση ότι ο Αστέρης επιστρέφει. Κι έτσι γίνεται, προς μεγάλη χαρά της Καλλιόπης, η οποία τρέχει να αγκαλιάσει ξανά το γιο της.Σασμός: η γιαγιά αποφασίζει να μιλήσει και προκαλεί σεισμό!

Πολύ γρήγορα, όμως, αμφιβολίες φυτρώνουν στο μυαλό της, καθώς υποψιάζεται πως υπάρχει λόγος που ο Αστέρης γύρισε στο σπίτι. Την ίδια στιγμή, στα Γιάννενα, ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ και ο Βαγγέλης δεν δείχνει ικανός να τον σταματήσει.

πηγή

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριά

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ καταρρέει στο αεροδρόμιο – Ο Αστέρης φεύγει για Γερμανία

Σασμός: Παντρεύονται Αστέρης και Αργυρώ – Πρώτες φωτογραφίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *