Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ καταρρέει στο αεροδρόμιο – Ο Αστέρης φεύγει για Γερμανία

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ καταρρέει στο αεροδρόμιο – Ο Αστέρης φεύγει για Γερμανία

Σασμός επόμενα επεισόδια: Είναι κάτι το οποίο ζητάει το κοινό της σειράς του Alpha εδώ και μήνες. Σύντομα όμως ο Σασμός θα το κάνει πραγματικότητα! Ο Αστέρης με την Αργυρώ βλέπουμε ότι έχουν όλο και περισσότερες κοινές σκηνές μαζί και στα επόμενα επεισόδια η σχέση τους έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

ΣΑΣΜΟΣ

H Αργυρώ όσο και αν προσπαθεί να ξεχάσει τον Αστέρη πλέον δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να κρύψει τα συναισθήματα της και να προσποιείται ότι τον μισεί. Οι υποψίες της ότι μπορεί να ξαναγυρίσει στην αγκαλιά της Στέλλας αρχίζουν να την τρελαίνουν καθώς δε μπορεί να αντέξει στην σκέψη.

Μάλιστα στον γάμο του Μαθιού δεν αντιστέκεται και πηγαίνει να παρακολουθήσει από μακριά τους δυο τους οι οποίοι κάθονται δίπλα δίπλα. Ο Σταύρος όμως μετά και τη νέα της απότομη εξαφάνιση είναι πεπεισμένος ότι συναντιέται με τον Αστέρη κρυφά και παίρνει την απόφαση να αφήσει την Αργυρώ.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης φεύγει για Γερμανία – Η Αργυρώ τρέχει στο αεροδρόμιο
Την ίδια ώρα ο Αστέρης έχει πάρει την απόφασή του να φύγει από το χωριό για να μην πληγώνει άλλο την Αργυρώ με την παρουσία του. Η απόφασή του να φύγει για Γερμανία καταρρακώνει την Καλλιόπη με την υγεία της να κλονίζεται.

Αφού οι εξετάσεις της βγαίνουν καλές, ο Αστέρης αποφασίζει να συνεχίσει το δρόμο του για Μόναχο φεύγοντας την επόμενη κιόλας μέρα. Ωστόσο δε πρόκειται να φύγει χωρίς να μιλήσει στην Αργυρώ.

Η συζήτησή τους γίνεται σε έντονο κλίμα συγκίνησης. Αστέρης και Σταύρος φεύγουν ταυτόχρονα για το αεροδρόμιο. Η Αργυρώ θα βρεθεί εκεί και θα λυγίσει μετά από τόσο καιρό. Εκδηλώνει τα πραγματικά της συναισθήματα στον Αστέρη.

Ο Αστέρης μπερδεύεται και δε ξέρει αν πρέπει να μείνει αλλά εν τέλει αποφασίζει πως είναι καλύτερο και για τους δυο να μείνουν χωριστά αυτή τη στιγμή. Η Αργυρώ έτσι μένει μόνη της και βασανίζεται από τη φυγή του. Όλα όμως πρόκειται να ανατραπούν. Η εξομολόγηση της Αργυρώς γεμίζει με δύναμη τον Αστέρη ο οποίος θέλει να ξαναδιεκδικήσει τον έρωτα της ζωής του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *