Σασμός: Παντρεύονται Αστέρης και Αργυρώ – Πρώτες φωτογραφίες

Σασμός: Παντρεύονται Αστέρης και Αργυρώ – Πρώτες φωτογραφίεςΑπίστευτο κι όμως αληθινό! Αστέρης και Αργυρώ παντρεύονται στην σειρά Σασμός και ήδη οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο έχουν κυκλοφορήσει με την προσμονή του τηλεοπτικού κοινού να είναι τεράστια! Πότε θα πραγματοποιηθεί αυτός ο γάμος, μήπως ο πολυπόθητος «Σασμός» θα έρθει πιο νωρίς από το αναμενόμενο;

ΣΑΣΜΟΣ

Φωτογραφίες από τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς

Όπως θα δείτε και τις παρακάτω φωτογραφίες, ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς είναι γεγονός στην σειρά, Σασμός! Το αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τα όσα έχουν συμβεί και θα ζήσει επιτέλους τον έρωτά του.

Σασμός: Παντρεύονται Αστέρης και Αργυρώ – Πρώτες φωτογραφίες

Αδιαμφησβήτητα, μετά τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, ο συγκεκριμένος γάμος θα είναι και αυτός ο «γάμος της χρονιάς», αν όντως γίνει και δεν πρόκειται για κάποιο όνειρο ή κάποια φαντασίωση των ηρώων. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, πως ο Αστέρης και η Αργυρώ θα καταλήξουν μαζί στο τέλος της σειράς Σασμός, ζώντας τον έρωτά τους χωρίς καμία βεντέτα να τους στέκεται πια εμπόδιο…..Η συνέχεια επί της οθόνης μας….

Σασμός: Παντρεύονται Αστέρης και Αργυρώ – Πρώτες φωτογραφίες

πηγή

Σασμός – Μαθιός και Βασιλική: «Το προσκλητήριο μας έπεσε από τα χέρια»

Παγιδευμένοι: Έρχεται δεύτερος, παραμυθένιος γάμος για Δημήτρη και Άννα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *