Μαύρο Ρόδο: Σκηνές πάθους μέσα στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Σκηνές πάθους μέσα στο μοναστήριΤο πάθος φουντώνει ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές. Στο επίκεντρο βρίσκονται ο Πέτρος και η Ελισάβετ, οι οποίοι συναντιούνται διαρκώς στο μοναστήρι, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Μπορεί η Ηγουμένη να τον έχει διώξει από τη μονή, όμως εκείνος κάνει τα πάντα για να βλέπει την αγαπημένη του.

Μαύρο Ρόδο

Παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του, ο Πέτρος συνεχίζει να επισκέπτεται το μοναστήρι. Ακόμη κι όταν η Ελισάβετ εξαφανίζεται, με σκοπό να σκεφτεί μόνη της σε ένα ξωκκλήσι, ο Πέτρος κάνει τα πάντα για να την εντοπίσει.

Όταν η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι, αποφασισμένη να προχωρήσει τις διαδικασίες για να γίνει μοναχή, ο Πέτρος της κάνει μία απρόσμενη έκπληξη, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Οι δυο τους έχουν έναν έντονο διάλογο που θα καταλήξει σε καυτά φιλιά.

Η Ελισάβετ δε μπορεί να κρύβει άλλο τα συναισθήματά της για εκείνον. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi και την Γιάννα Παπανικολάου, ο Πέτρος την αρπάζει και την φιλάει ξανά. Η νεαρή πρωταγωνίστρια ανταποκρίνεται στο φιλί του.

Κανείς από τους δυο δε γνωρίζει πως μια γυναίκα καραδοκεί πίσω τους. Η μοναχή Κασσιανή τους βλέπει και σχεδιάσει την εξόντωση της Ελισάβετ από το μοναστήρι. Με ποιον τρόπο θα χειριστεί αυτή την κατάσταση;Μαύρο Ρόδο: Σκηνές πάθους μέσα στο μοναστήρι

πηγή

Μαύρο Ρόδο: τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 6/11 έως 9/11

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος της Μυρτάλης στη σειρά

Σασμός: Παντρεύονται Αστέρης και Αργυρώ – Πρώτες φωτογραφίες

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Μιράντα ομολογεί στον Ντίνο ότι έχει παιδί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *