Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος της Μυρτάλης στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος της Μυρτάλης στη σειράΚι όμως, το τέλος της Μυρτάλης έρχεται για να φέρει τη λύτρωση στη συγκεκριμένη ηρωίδα, στην γη της ελιάς. Μπορεί μέχρι στιγμής να έχει κερδίσει το βραβείο του πιο ενοχλητικού χαρακτήρα της σειράς, όμως σταδιακά αυτό θα αλλάξει.. Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος της Μυρτάλης στη σειρά

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Μυρτάλη είναι ένα άτομο, που έχει περάσει πολλά. Έχασε τον πατέρα της μικρή, έμπλεξε σε περίεργα μονοπάτια εξαιτίας των κληρονομικών και επηρεάστηκε από το χρήμα και την εξουσία που απέκτησε.

Μπορεί όλοι να την αντιπαθούν πλέον, όμως σύντομα αυτό θα αλλάξει. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Μυρτάλη, προς το τέλος της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, θα αρχίσει να θυμίζει ξανά την ηρωίδα της πρώτης σεζόν.

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος της Μυρτάλης στη σειρά

Η ζωή της από εδώ και στο εξής θα είναι μία μεγάλη περιπέτεια. Θα τσακωθεί με όλους, θα κάνει λάθη, θα χάσει τις επιχειρήσεις της και την οικογένειά της.. Βέβαια, όλα αυτά δε θα κρατήσουν για πολύ.

Η Μυρτάλη θα ταρακουνηθεί και θα αντιληφθεί πως έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Θα ζητήσει από όλους συγγνώμη και θα παλέψει να βάλει τη ζωή της ξανά σε μία ισορροπία. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως αυτό δε θα γίνει εύκολα.Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος της Μυρτάλης στη σειρά

πηγή

Σασμός – Μαθιός και Βασιλική: «Το προσκλητήριο μας έπεσε από τα χέρια»

Αφήστε μια απάντηση