Η Γη της Ελιάς: Έξαλλη η Ιουλία με την αχαριστία της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλη η Ιουλία με την αχαριστία της ΜυρτάληςΗ συμπεριφορά της Μυρτάλης μέρα με τη μέρα χειροτερεύει κι η Ιουλία γίνεται έξω φρενών μαζί της και προσπαθεί να τη συνεφέρει στη «Γη της Ελιάς».

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Αθηνά αποφυλακίζεται, αφού το δικαστήριο αποφάσισε ότι είναι αθώα. Η Αθηνά δεν μπορεί να πιστέψει ότι το μαρτύριό της επιτέλους τελειώνει και θα επιστρέψει στην κανονική της ζωή.

Ο δρόμος της επιστροφής, όμως, δε θα είναι ρόδινος, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει νέους δαίμονες. Όσο καιρό ήταν στη φυλακή άλλαξαν τα πράγματα, τόσο στην επιχείρηση όσο και στη Μάνη.

Η Μυρτάλη έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μερίδιο στα ελαιοτριβεία κι έχει μετατραπεί σε μία αδίστακτη επιχειρηματίας που δεν την ενδιαφέρει απολύτως τίποτα. Η νεαρή Βρεττάκου έχει απογοητευτεί πολύ από τα ψέματα της Αθηνάς και δεν μπορεί να τη συγχωρήσει τόσο εύκολα.

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλη η Ιουλία με την αχαριστία της Μυρτάλης
Ο θυμός της είναι ακόμη μεγάλος κι έτσι δεν τη θέλει στην επιχείρηση. «Εγώ δε θέλω επαφές μαζί της. Να τη διώξουμε κι από την επιχείρηση», λέει η Μυρτάλη στην Ιουλία, η οποία προσπαθεί να τη συνεφέρει στη «Γη της Ελιάς».

«Εξαιτίας της είσαι στην επιχείρηση», της λέει και την ταρακουνάει. Θα μπορέσει η Αθηνά να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της Μυρτάλης; Η συνέχεια έρχεται την Κυριακή 6/11 για να καθηλώσει!

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος λιποθυμά – Σε σοκ Χάιδω και Μαργαρίτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *