Μάνδρα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 14χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του

Ενώπιον των δικαστικών αρχών θα βρεθούν σήμερα ο 14χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδερφό του στην Μάνδρα Αττικής, αλλά και ο πατέρας που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Το θρίλερ για γερά νεύρα ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης όταν ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από την στάνη που είχε πάει με τον 14χρονο αδερφό του για να μαζέψουν τα πρόβατα που διατηρεί η οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Ζάκυνθος: Ανατριχιάζουν τα νέα στοιχεία της δολοφονίας του συνταξιούχου ταχυδρόμου - Τον δολοφόνησε ο γιος του

Λίγη ώρα νωρίτερα ο 14χρονος είχε επιστρέψει στο σπίτι του και είχε αναφέρει στους γονείς του ότι χάθηκε με τον μεγαλύτερό του αδερφό μέσα στο δάσος και δεν μπορούσε να τον εντοπίσει. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ξεκίνησαν τις έρευνες προκειμένου να φτάσουν στον άνθρωπο που σκότωσε τον ανήλικο.

Ο 17χρονος είχε χτυπηθεί από καραμπίνα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, ενώ σε κοντινή απόσταση από το άψυχο κορμί του εντοπίστηκαν και δύο φυσίγγια. Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν προς τον 14χρονο. Ωστόσο στην πρώτη κατάθεσή του ο ανήλικος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν ήταν αυτός που πυροβόλησε τον 17χρονο.

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά τώρα: «Όλος ο δήμος Σαρωνικού από άκρη προς άκρη έχει καεί» - Χωρίς ρεύμα και νερό η περιοχή, λέει ο πρώην δήμαρχος

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *