Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος λιποθυμά – Σε σοκ Χάιδω και Μαργαρίτα

Ο αγαπημένος μας Λυκούργος, αποφασισμένος να αλλάξει τρόπο ζωής και να χάσει κιλά, ξεκινάει μια δίαιτα, η οποία αποδεικνύεται εξαντλητική, στην γη της ελιάς. Ο ήρωας μας, θέλει να αποβάλει από τον οργανισμό του οτιδήποτε τοξικό και «αναγεννηθεί».Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος λιποθυμά – Σε σοκ Χάιδω και Μαργαρίτα

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Τόσο η Χάιδω, όσο και η Μαργαρίτα, τον προειδοποιούν να σταματήσει αυτό που κάνει, καθώς έτσι θα βλάψει μόνο την υγεία του. Εκείνος δεν ακούει κανέναν και συνεχίζει τη δίαιτα, αγνοώντας τις συνέπειες που ακολουθούν.

Σε πολλούς μπορεί να φαίνεται αστείο, όμως δεν είναι. Ο Λυκούργος σύντομα θα χάσει τις αισθήσεις του και θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Όσοι γελούσαν στην αρχή και τον πείραζαν, τώρα θα φοβηθούν…

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα θα σπεύσουν στο πλευρό του. Ο Φίλιππος θα κάνει τα πάντα για να τον φροντίσει.

Αυτό θα είναι ένα ακόμη χτύπημα για την Χάιδω. Μετά την Κατερίνα, η οικογένεια Στεφανέα καλείται να αντιμετωπίσει κι άλλες δυσκολίες.. Μία από αυτές είναι, φυσικά, η δίαιτα του Λυκούργου, στην γη της ελιάς.

Θα καταφέρει να συνέλθει σύντομα ο πρωταγωνιστής ή θα βγουν στην επιφάνεια κι άλλα προβλήματα υγείας που δε γνώριζε πως είχε; Η αγωνία κορυφώνεται.

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Γυρίσματα στη Μάλτα – Ο γάμος της χρονιάς έρχεται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *