O καιρός σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Βορειοδυτικοί άνεμοι με 4-6 μποφόρ στο Αιγαίο. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα και ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 25, στην Ήπειρο από 7 έως 25-26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26-27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 11 έως 23 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Επίσης  Σέρρες: Βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού ο 37χρονος αγνοούμενος από τη Δράμα

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς.

Διαβάστε Επίσης  Επιβαρύνσεις χωρίς τέλος στις αποδοχές! Πόσα χάνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *