ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14

Επεισόδιο 13

Η φήμη του στρατοπέδου είναι στα τάρταρα μετά το φιάσκο με τις κριτικές στο STRAVADIGO κι ο Γούλας καλεί όλα τα στρατιωτικά περιοδικά της επικράτειας για φωτορεπορτάζ μπας και αλλάξει την δημόσια εικόνα τους. Κανένας όμως δεν ενδιαφέρεται.

Η τύχη τους αλλάζει όταν η Βαρκάρη μπαγλαρώνει έναν άγνωστο με κάμερα ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι σκηνοθέτης που ψάχνει τοποθεσίες για την επόμενή ταινία του με θέμα τον ελληνικό στρατό. Οι διοικητές αρπάζουν την ευκαιρία και τον πείθουν να την γυρίσει στο δικό τους στρατόπεδο με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Διαβάστε Επίσης  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8

Και ενώ όλοι θα περάσουν από δοκιμαστικό για έναν ρόλο στη ταινία, ο σκηνοθέτης έχει μάτια μόνο για τον Μέγα. Κάτι του θυμίζει. Και το “κινηματογραφικό” παρελθόν του δεκανέα επιστρέφει να τον στοιχειώσει. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14

Την ίδια ώρα η Φραντζέσκα με τον Φίλη προσπαθούν να γυρίσουν ένα κακόγουστο διαφημιστικό για το μαγαζί ενώ η Φραντζέσκα συνειδητοποιεί ότι έχει συναισθήματα για τον Καρυπίδη.

 

Επεισόδιο 14

Τα γυρίσματα ξεκινούν κι οι δύο διοικητές βρήκανε τον απόλυτο σταρ: τον Αλέξανδρο Μαροζά γνωστό σε εμάς ως Αλέξανδρο Μέγα. Εκείνος όμως παλιότερα ήταν το παιδί-θαύμα ταινιών καράτε με δολοφονικό κουντεπιέ και πολεμική κραυγή.

Διαβάστε Επίσης  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4-5-6

Μόνο που τώρα η πολεμική κραυγή του μοιάζει με κοριτσίστικο ουρλιαχτό κι ο Μέγας παθαίνει πατατράκ στα γυρίσματα και όλες οι κακές μνήμες από την άνοδο και την πτώση του Αλέξανδρου Μαροζά επιστρέφουν με μένος. Κι όσο εκείνος καταρρέει οι διοικητές τσακώνονται για τον αντικαταστάτη πρωταγωνιστή της ταινίας. Ο Καρυπίδης και η Φραντζέσκα παίρνουν ρόλους. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14

 

Τι συναισθήματα θα τους βγάλει το “κινηματογραφικό” τους ρομάντζο; Κι ενώ τα περιπετειώδη γυρίσματα οδεύουν προς το τέλος, μια αποκάλυψη που αφορά τον σκηνοθέτη έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *