Πάτρα: Οι «απειλές» από την αδερφή της Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη – «Θα υποστεί τις συνέπειες…»

Πάτρα: Οι «απειλές» από την αδερφή της Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη – «Θα υποστεί τις συνέπειες…»

Έντονες είναι οι αντιδράσεις της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη σημερινή στάση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος όχι μόνο κράτησε αποστάσεις από την εν διαστάσει σύζυγό του, αλλά θα βρεθεί και απέναντί της στο δικαστήριο.  Πάτρα: Οι «απειλές» από την αδερφή της Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη – «Θα υποστεί τις συνέπειες…»

Την έντονη ενόχληση της οικογένειας της 33χρονης εξέφρασε η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Η αδερφή της 33χρονης μητέρας δήλωσε «παγωμένη», ενώ άφησε υπονοούμενα για τον πατέρα των παιδιών.

Διαβάστε Επίσης  Τον Μάρτιο οι νέες αιτήσεις για το επίδομα παιδιού - Πώς θα τις συμπληρώσετε

Έντονες είναι οι αντιδράσεις της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη σημερινή στάση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος όχι μόνο κράτησε αποστάσεις από την εν διαστάσει σύζυγό του, αλλά θα βρεθεί και απέναντί της στο δικαστήριο.

Την έντονη ενόχληση της οικογένειας της 33χρονης εξέφρασε η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Η αδερφή της 33χρονης μητέρας δήλωσε «παγωμένη», ενώ άφησε υπονοούμενα για τον πατέρα των παιδιών.  Πάτρα: Οι «απειλές» από την αδερφή της Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη – «Θα υποστεί τις συνέπειες…»

Διαβάστε Επίσης  Συντάξεις Μαρτίου 2024: Οι ημερομηνίες πληρωμής

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *